Ahojte, prezentujeme tu pripravovaný model závodného auta Z18S alebo ako bolo upravené pre závod 1: Veľkej ceny 1930 v Brne. Autormi sú Róbert a Ed. Všetko ostatné ohľadom tohto auta sa dozviete v priloženej dokumentácii k vydanému moelu. Dôvod prečo sem píšem ja nedostatok informácií a obrazového materiálu. Ide o to, že toto auto oživil p. Karel Jaroš a motor M7 ktorý použil nie je ten istý ako bol použitý v závodnom aute z roku 1930. Vtedy použili motor M8( technický výkres v obrázkoch). A práve k tomuto motoru nemáme dostatok materiálov. Hlavne nám chýba fotka z ľavej strany. Preto sa na Vás obraciam, či náhodou nemáte obrazový, fotografický alebo nákresový materiál, ktorý by nám pomohol? Chcem Vám ušetriť hľadanie na internete. Presurfoval som všetko a materiály z internetu mám stiahnuté. Ďalej komunikujem s p. Jarošom, majiteľom repliky, p. Kohlíčkom, jedným z najväčších odborníkov na medzivojnové automobily v ČSR.
Momentálne je automobil už vyfarbený a čakáme na laserové doplnky aby sme mohli začať beta stavbu. Zatiaľ len repliky, ale Ja verím, že sa nám podarí zohnať materiály aj na voz z roku 1930. Pridávam pár fotiek z autorskej stavby ostatné sú u grafika.