Klucí, já nevim. Jak jsem psal výše, tak McL 4/13 budu mít v ruce až příští pátek.. Poté dám vědět. A jestli to bude ta "zadarmácká" nedodělanina, tak prodejce kousnu do ucha a bude úplně kap -úd
A když do toho "šťouram, tak to asi tak bude. Takže máte-li s MiGasem nějaké obchody, rychle je uzavřete, protože......
viz psáno výše...
A ta Ferrari vypadá moc dobře. Je to tištěno na tuším 6i(?) stránkách, ale docela tvrdýho papíru, skoro až kartonu a dokonce je tam i stránka s jednou stránkou modelu válečný lodě:-) Díly vypadají sice nezvykle, ale jistě to slípnout půjde. Je k tomu dokonalý kreslený návod, typický spíš pro plasťáky po jednotlivých podsestavách. Pár úprav to asi vyžadovat bude, třeba u kol, ty jsou řešeny malinko jinak, ale zdatní modeláři, kteří se u "Honzy" na forku zdržují, to zvládnou levou zadní.
A co se mi líbí nejvíc, je přebal. Je vidět, že autořï vědí, jak zaujmout. Jsou tam uvnitř i vozy, o kterých jsem neměl ani páru, včetně základních parametrů a fotky z boků a myslím i shora, pro porovnání. "Našim" modelům by podobné "obaly" taky moc slušely. Být tam třeba fotky předloh, různých detailů, aby se člověk, teda, modelář, nemusel zdržovat hledáním na fotek netu pro zlepšení vzhledu toho "svýho" díla, tak to bych ocenil a moooooc by se mi to líbilo.
Teď třeba hledam fotky disků "Radovo" Brabhama 48/3 a prostě vhodný jsou ve fuč....