Umberto píše:no já bych to nazval takovej MANJANA styl...ono se to něják udělá:-)
Henrich Sobotka píše:Umberto píše:no já bych to nazval takovej MANJANA styl...ono se to něják udělá:-)
Umberto trochu by som na tvojom mieste pribrzdil z hodnotením autora, pretože ho nepoznáš! Písal na ruskom fóre, že sa ospravedlňuje, ale, že má mnoho práce. Je to free model a môžeme byť za to vďačný, že ho máme a nikto nás nekasíruje. Na druhej strane stáva sa aj iným autorom, že vydajú model, ktorý si zaplatím a potom opravujú chyby a robia dodatky... to myslím, že poteší menej ako si dvakrát stiahnuť free model!
Respect.
Umberto píše:Henrich Sobotka píše:Umberto píše:no já bych to nazval takovej MANJANA styl...ono se to něják udělá:-)
Umberto trochu by som na tvojom mieste pribrzdil z hodnotením autora, pretože ho nepoznáš! Písal na ruskom fóre, že sa ospravedlňuje, ale, že má mnoho práce. Je to free model a môžeme byť za to vďačný, že ho máme a nikto nás nekasíruje. Na druhej strane stáva sa aj iným autorom, že vydajú model, ktorý si zaplatím a potom opravujú chyby a robia dodatky... to myslím, že poteší menej ako si dvakrát stiahnuť free model!
Respect.
Respekt určitě mám, protože já bych tohle nedokázal a rád jsem že je na světě další free model, i když si ho neslepím.
Ale taky dodám...Spěchat se má někdy pomalu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů