No paradny model.Mne sa renaultacka farebna kombinacia tiez vzdy pacila,jedna z najkrajsich.A tym ze je to moja oblubena znacka som rad ze bude na svete dalsi kusok,este k plnej spokojnosti by som RS01-ku...to je asi najkrajsi ich pocin.
fakt nadherny model - sice nejake drobnosti by se nasly, co by bylo dobre odtranit (nesedi navaznost cernych linii boku a horni casti na kapote za pilotem a mirne "vpadle" disky kola vzhledem k geometri plaste v rezu) nicmene - hluboce smekam pred trpelivosti vytvorit takto vymakany model f1 - nechci ani domyslet kam az zajdes, kdyz srovnam zacatky jinych autoru a tebe jakou jsi nasadil latku defacto u druheho sveho modelu...
tvou praci jsem se zajmem sledoval po celou dobu co se to tu objevovalo a jeste jednou - G R A T U L A C E ! fakt super
Nekolný Rostislav píše:Dá se někde tento krasavec sehnat?
Zatím předpokládám z předchozích příspěvků že ne. Ještě si zřejmě nějaký čásek počkáme.
edit: Tak koukám že jsem zazmatkovala a toto vlákno už je nějakou dobu po mrtvici...tak spíš nikdy než navždy...
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Velmi rad by som ho pustil do predaja. Treba vsak na nom poopravovat drobnosti, pripravit navod a na to momentalne nemam cas. Ak by mi s tym niekto pomohol nemam s tym problem.
Marec