March 761 - Hlasování

Chystané novinky modelů, kuriozity, zveřejnění downloadu ...

Máte zájem o další verze vozu March 761?

ANO
17
63%
NE, UŽ TOHO BYLO DOST
10
37%

Celkem hlasů: 27

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 12 únor 2007 11:02

marec píše:co hovorite na tuto verziu ?
m.
Obrázek

Ahoj Mariane.Předpokládám,že na fotce není papírový model,ale plastikový.Pokud je to papír,tak ten co jej zhotovil je potom machr.Já osobně jej v papírové podobě mám udělaný a je moc pěkný.Koukal jsem i na další verze a varianty March-ů od Honzy a je to dobré spestření různobarevnými monoposty.Nevadí mi když přibydou další.Vždyť třeba od ferrari je také spousta variant a verzí a přitom jsou to stále jen červená stvořeníčka(vyjímky se najdou,ale málo).Skoro všichni nekteré stáji více fandíme než těm ostatním a hájíme si to své.Co jedinec,to názor a vždy vydání něčeho nového,nebo podobného předcházejícímu v nějakém počtu je risk pro spokojenost nás všech.Ale toto všechno tady bylo určitě již hodněkrát probírané a diskutované a nepřicházím s ničím novým.Buďme rádi že jsou na světě takoví nadšenci,kteří svém osobním volnu pro nás připravují všechny skvosty do našich sbírek.A člověk je od přírody tvor schraňující stále něco a také chlubivý tím co vše má.Zdravím a přeji hezký den.ZD.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

marec

Příspěvekod marec » 13 únor 2007 18:40

je to plastik model a nahodil som to preto aby hlasovanie bolo trosku objektivnejsie. Ja som si chcel napr.kupit zltomodry march a ten som nestihol. A tato verzia je podla mna super aj ked zltomodra mi viac reze. Niekto vsak bude chciet napr tuto a potom ma dalsia verzia zmysel.
m.

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 13 únor 2007 21:01

Abych se přiznal, i já jsem zastáncem názoru, že více verzí, kolikrát pouze rozdíly v barvách, neuškodí. Já sám si pro sebe pár kousků už předělal sám, např. Lotus 72 D, Hesketh 308B, Williams FW 07B a pod. Takže já souhlasím s tím, aby se dělalo i více verzí stejného vozu. Myslím si, že tady nejde jen o modelařinu, ale svým způsobem i o sběratelství, alespoň tak to funguje u mne.
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

peta65

Příspěvekod peta65 » 20 únor 2007 09:03

marec píše:co hovorite na tuto verziu ?
m.
Obrázek

pěkný model, pokud vím tak Honza Polák tento model už udělal, víc na stránkách autora :
http://modelyf1.wz.cz/link.php?out=http ... yf1.ic.cz/

tady je pár dalších fotek modelu, jde o model ne z plastu, ale kovový od kit fy.Tameo v měřítku 1:43 !!!!!!!!!!!!!!

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

peta65

Příspěvekod peta65 » 20 únor 2007 09:18

jinak tady je foto papírového modelu H.Poláka :
Obrázek

víc na stránkách autora :

nebo na Bobových stránkách :

peta65

Příspěvekod peta65 » 20 únor 2007 09:24

jsem pro další varianty , např. :

ObrázekObrázek

nebo :

ObrázekObrázek

nebo ještě :

ObrázekObrázek

nebo taky tohle :

ObrázekObrázek

a ještě :

ObrázekObrázek
a tyhle taky :

ObrázekObrázek

a další a další ... Honzo přidej, je toho mnoho :wink: !!!

fefee

Příspěvekod fefee » 20 únor 2007 11:07

Tých verzií Marchov by sa dalo pochopiteľne spraviť kvantum...
Obávam sa však, aby to nebolo tak trocha na škodu u Honzu.
Má určite na viac ako robiť iba verzie jedného vozu.
Taký Life F190 alebo Tyrrell DG016 sú pre mňa cennejšie ako 10 marchov.
A myslím si že keď už robiť verzie, tak ich striedať s nejakými novými modelmi F1.
Aby to bolo pestrejšie nielen farebnosťou ale hlavne designom.
Inak samozrejme nemám nič proti verziám, práve naopak! :wink:
PS:Hlasoval som za ANO

marec

Příspěvekod marec » 20 únor 2007 12:12

tych verzii je plne vrece, som prekvapeny. inak ja sa prihovaram za zltomodru rothmans, hned by som ju kupil. Takze ja hlasujem za ZLTOMODRY ROTHMANS, kto dava hlas tejto alternative ?
m.

Milanos

Příspěvekod Milanos » 20 únor 2007 13:51

Taky se přimlouvám za žlutomodrou Rothmans verzi. Byla by super. Ale přemýšlím zároveň jestli by nebylo třebas lepší udělat March 821 v barvách Rothmans. Honzova práce by se tak setkala s mnohem větším nadšením nás všech.
Obrázek

marec

Příspěvekod marec » 20 únor 2007 15:06

tak toto nema chybu bral by som aj 821.
co na to honza ?

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 20 únor 2007 15:13

Objednejte mi kamion hajzlpapíru a do Lužánek to máte i vytištěné i pro každého slepené ........... ještě nějaké dotazy? 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

novakv
Site Admin

Příspěvekod novakv » 20 únor 2007 15:21

Honza píše:Objednejte mi kamion hajzlpapíru a do Lužánek to máte i vytištěné i pro každého slepené ........... ještě nějaké dotazy? 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prima, jdu objednavat!!! Kam ho mam poslat??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokončeno: Williams FW07, 1980, G. Lees
Obrázek

Milanos

Příspěvekod Milanos » 20 únor 2007 17:40

No tak to je paráda a jednu kopii mi vem neslepenou, chci si ji udělat sám. Jo jo je to hezkej kousek.

Kašpi

Příspěvekod Kašpi » 20 únor 2007 17:46

Hlasoval jsem NE. A vůbec ne proto, že by se mi tento vůz nelíbil, mám zakoupenu Petersonovu žlutomodrou variantu, ale spíš proto že z nedostatku času na lepení (tak jako většina modelářů) by bylo pošetilé trávit čas jedním vozem.
Není to vůbec otázka pěněz, ale proč kupovat více verzí když vím že je na 99% nebudu lepit.
Já mám v lepení jaśnou filozofii (nikomu ji nenutím). Jelikož stavím pouze f1, nejen papírové, a nejen 1:24, nikomu nestraním, ani týmům ani jezdcům, tak pochopitelně chci mít sbírku vyváženou.
Ideál (nesplnitelný) by byl mít co formule, to jiný pilot a tým. Úplným ideálem by pak bylo mít čas všechno lepit, ale to zvládá snad jen Hepyno.

To Honza: vůbec se neřiď výsledkem hlasování, jestli je tento March tvoje srdcová záležitost, udělej všechny verze a budu ti fandit, i když si je z výše uvedených důvodů nekoupím. Mě osobně by nikdo nedonutil dělal auto na němž nejsem zainteresován, takže ze všeho nejdůležitější je aby tě práce na modelu bavila, a ne abys jej dělal protože jej zrovna někdo moc potřebuje nebo chce do sbírky.
tvorba: Mclaren M7
v přípravě: Lotus 18
dokončeno: Lotus 49

Novis

Příspěvekod Novis » 20 únor 2007 19:43

...nejsem také fanda přehnaného množství verzí, ale do žlutomodré verze Rothmans bych šel :wink:

Zpět na