Příspěvekod xymoxes » 10 prosinec 2008 10:45
Ono je těžke hledat tu pravou pravdu-předne dle čistě jen mého názoru i kdyby byly vydány tři verze Alfy Romeo 182 T a to např: Od autorů P.Špinlera,R.Raděvicze či K.Klazara,rád a to určitě,si koupím všechny tři-protože u každého se objeví jiný rukopis...
No a druhá věc je ta,kterou bych rozdělil na tři kategorie,co se týče samotných autorů. První kategorie je tzv.zkušený autor,dlouholetý autor,který vydává ať s naprostou pravidelností,nebo "nepatrně řidčeji" v určitých časových intervalech,poté tzv nově začínající autor,který přijde s modelem a v šuplíku má pro nás nedočkavce i další připravené a když zjistí,že by mohl být i úspěšný,pustí se do práce toho zkušeného,no a poslední je tzv příležitostný autor,který udělá model a další i vzhledem k časové náročnosti,které já věřím,že je velká,už buď ne,anebo až za drahně dlouhou dobu..
Co tím chci říct? Asi jsem tím chtěl říct to,že ne každému se může autorství vrýt pod kůži a když si to zkusí a přijde s tím mezi nás a nabídne svou práci,já osobně si toho vážím a jsem rád za každý nový počin.To jestli se rozhodne dostat se mezi ty standartní autory,už je na něm.. Kdybych tak měl víc toho času,tak to zkusím i já,ale předně bych to musel umět a předně bych se taky musel rozmyslet jestli kreslit a vymýšlet jak se nám to pap.modelářům bude lepit,či dělat to co doposud a to je jen skládat a nemít na nic víc čas..Já jsem ten druhý případ-proto vítám i model K.Klazara. A ostatních autorů,jak těch zkušených,tak nově nastupujících si tady nesmírně vážím..