Marek píše:S tím tvarováním to je složitější, stejně si každý z nás musí najít svůj způsob, takže si myslím, že ani tisíc fotek nenahradí minutu praxe. Ale pokud by bylo více fotek já se bránit a zlobit též nebudu.
Mě Marku nejde o to, aby mě někdo učil, jak mam díly tvarovat, (stejně si to všechno dělam podle sebe a jak chci a jak mi to vyhovuje), ale jak mají natvarované díly předem vypadat. Kolikrát takoej jeden obrázek dovede jednomu hodně ušetřit času i práce a já se řadim do skupiny, která chce předem vědět,, že to co dělá, dělá správně. Dělat něco zbytečně, nebo s vědomím, že to pak nemusí bejt přesně tak, jak má, mi vadí.
A dotaz: Všici tady srovnáváte, ale já když kliknu na ten "odkaz" v Tomášově příspěvku (vybírat), tak se mi zobrazí, že mam zase (jaké štěstí!) nevyzvednutou cenu, ale k nějakýmu porovnávání nedojde. Myslel sem, že mě to "hodí" na to Ruský forum, abych to nemusel složitě hledat a vono nic. Mam se přihlásit o nějakej Epl :-O :-))
A já si klidně koupim obě (pokud budou za rozumný peníz a i u nás sehnatelný). Proč ne? I Michal Antonický s Petrem Špinlerem stvořili stejný povoz a vůbec to neva. Obě auta sou hezký.