Copak je to za vozítko? - Martini MK23

Chystané novinky modelů, kuriozity, zveřejnění downloadu ...
Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 22 leden 2008 15:02

S nasunutím bety do mé dílny počítám.....Do konce tohoto týdne se vrhnu i na Marche. Po dokončení ISO, jsem měl prioritu dokončit Maměnku, kde mi zchází dodělat zábradlí a zatravnění. No jak dodělám Marche, tak ještě lolu a následovně přijde na řadu tento vůz.... Mám to našlapaný ale cítím v kostech že se to dá zvládnout... Od nového roku už dokončuji čtvrtý model. Všem přeji hezký den...
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 01 únor 2008 07:45

Náhled na návodnou kresbu.
Pozor, je to zkušební verze, může tam být chyba ...... ale nemusí :wink:

Obrázek

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 01 únor 2008 09:24

Uf, zase 180 dilu? :roll: :lol:

Tentokrate nebudou prorezavane disky?

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 01 únor 2008 10:12

S prořezáváním disků jsem nepočítal.
Možná až budu mít někdy čas, tak to upravím, potom bych ale musel upravit nejenom kola, ale i zavěšení.

Pokud bude mít někdo nějakou úpravu k jakémukoliv mojemu modelu a bude se chtít podělit s ostatními, tak mu ji můžu šoupnout ke mě na stránky i s jeho ctěným jménem :lol: :lol:

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 01 únor 2008 11:35

Ok, mě to překvapilo, bo zatím všechny Tvoje modely, které jsem dělal, prořezy měly.

Zavěšení by se IMHO muselo akorát upravit na otáčení v unašeči, ale to stejně u většiny posledních modelů dělám :) Ale úpravy asi nepošlu, bo to dělám "od ruky" ;)

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 01 únor 2008 11:47

Marchy nemají kola prořezané ani jeden.
To zavěšení by se muselo protáhnout, protože teď máš přední a zadní střed asi 3 - 4 mm od sebe, ve předu by to neměl být problém, ale vzadu už jo.

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 01 únor 2008 11:53

Podle návodní kresby koukám, že i tento model ponese rysy Tvého rukopisu a bude to určo parádní kousek ze Tvé garáže.....

Dneska již střihnu do marche Honzo. Tak do týdne by mohl být nafocený a po neděli se mi do rukou nejspíš dostane i toto martini...už se těším a jsem zvědavej jak se bude patlat...
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!

Nová Galerie

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 01 únor 2008 13:47

Aha, Marchy jsem zatím nestavěl :)

S tím zavěšením jsem Tě asi teď nepochopil. Myslíš tak, že by se posunula "vnitřní" část disku a zavěšení by se tak nacpalo víc do kola? Pak by stejný problém byl i na předním kole, ne? Pokud by se to nevyrovnalo nějakýma páskama, které se ale můžou dát i dozadu.

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 01 únor 2008 14:22

kvr

S tím zavěšením jsem Tě asi teď nepochopil. Myslíš tak, že by se posunula "vnitřní" část disku a zavěšení by se tak nacpalo víc do kola? Pak by stejný problém byl i na předním kole, ne? Pokud by se to nevyrovnalo nějakýma páskama, které se ale můžou dát i dozadu.

Pásky už tam jsou, vzadu jsou součástí unašeče kola, vepředu jsou na nich brzdy. Přesně jak jsi řekl, posunulo by se to dovnitřku kola, vepředu je to ok, ale vzadu jde ten unašeč velikostí přes kolo a o další 3 mm dovnitř ho nenacpeš - na návodu je to díl 99. Určitě to jít musí, ale zatím se mi do toho nechce ..... hehe :twisted:

TEO

Dneska již střihnu do marche Honzo. Tak do týdne by mohl být nafocený a po neděli se mi do rukou nejspíš dostane i toto martini...už se těším a jsem zvědavej jak se bude patlat...

Už se těším na obrázky toho Marche, v únoru bych je kdyžtak lupnul na stránky ..... s tvým svolením :twisted:
Návod na Martini ti pošlu po víkendu na mail, kdybych třeba exnul, tak aspoň návodná kresba je tady :twisted: :twisted:

Zpět na