Příspěvekod miroslav vejmelka » 16 září 2008 07:18
Gerry,máš i mou podporu!
Z pohledu konzumního modeláře musím říct,že model,který leží u někoho v šuplíku je mi k ničemu,chci si ho postavit,proto dík Gerrymu,že se do 00devítky pustil,bez ohledu na to ,jaký bude výsledek.Osobně se mi 009 moc dizainově nelíbí,ale ve své sbírce bych ho chtěl.Model zatím vydán nebyl,ale já ho chci.A kdyby jej pak vydal p.Špinler,koupím si ho taky,tak,jak jsem si koupil vše,co tento autor vydal.Byly vydány 3 Ensigny,pak Yanno nezávisle na p.Špinlerovi přinesl dalších 5,těch samých,nikoho to nepobuřovalo.Mám je všechny,oba je vytvořili moc krásně,i když byly nesrovnalosti v pilotech,všech 8 budu mít ve vitríně.Pan Antonický vytvořil March 871,ve stejné době si ho postavil i Honza,prostě na něj měl chuť,tak si ho udělal taky,nikdo se nebouřil,mám oba,a jsem tomu rád a kdyby 871postavil teď ještě někdo jiný,koupím si ho též.Tím jsem chtěl říct,že modeláři,kteří lepí vaši práci to vidí jinak.
Pánové autoři,respektujte se navzájem,pomáhejte si a vycházejte si vstříc,netvoříte modely pro sebe ,ale pro ty,kteří to budou stavět.Absolutně nechápu,co máte proti tomu,že Gerry dostal chuť na jeden typ,který na trhu není,vždyť přece uvedl,že to tvoří od začátku a po svým,nemá od koho opisovat,ten model nikde není,je jen někde uvedeno,že možná bude.Kdybych uměl namalovat auto,Gerrymu bych spíš pomohl,než ho zrazoval.Mít to někde v šuplíku tak mu s tím poradím,a uvedu ho mezi autory a podělím se.