Když to bereš takto......... měl jsem za to že to tu bylo někde napsané, pravděpodobně ne v tomto vlákně, a určitě jsem někomu psal ať se na to vykašle, že ho dělá Mirek Fabian.
Ale vlastně co......... jak píšeš, je to každého věc co dělá.
Pani,
po dlhych mesiacoch Vasho komentovania (miestami pomerne skresleneho) modelu 191, na ktorom sme robili s Klicom musim reagovat a pokusim sa zhrnut historiu 191 v mojom pc.
Po postaveni MP4/9 a RE60 som sa rozhodol pripravit March 821a Jordan 191. Dal som si tu namahu zistit ci 191 niekto pripravuje a sam Mirek Fabian mi napisal mail ze Jordany nerobi a ze sa dohodol s p.Klicom a prenechava ich jemu. Skontaktoval som sa s p.Klicom a rozbehli sme spolupracu. Zacal prerabat MP4/9 na verziu Monaco, ja som vyrazne pokrocil zo 191, RE 60 postavil Condor atd....
Medzitym sa p.Klic dostal do neutesenej casovej situacie a ja takisto. Dnes som v pozicii kde vsetci, ktorych to zaujima vedia ze na vydanie RE60 nemam cas a ak sa ma RE60 dockat vydania musi chybicky a navod dopracovat niekto iny, 821 som nadobro zastavil a touto cestou zastavujem i 191, hoci som uz dost daleko a stravil som nad nim nekonecne dni. Nech ho dokoncia Ti, ktori vycitaju Klicovi ze ho nedorobil.
A je vecna skoda ze p.Fabian nevydava F1, zaciatok 90 rokov su moje oblubene f1.
P.S. Nesuhlasim s tym, ze najtazsia praca je pozhanat podklady a nakreslit model je to najmenej. Nakreslit model je to najviac, pretoze o to tu ide. Naco su mi kvalitne podklady ked ich neviem kvalitne pouzit ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mára píše:Masochisté si mohou stáhnout Lotus 107 přebarvený na Jordan
Tohle prosím ne!
Nadávejte sem odkazy na pirátské modely, které vznikly překreslením modelů jiných autorů. Jestli máte rádi papírové modely F1, chápete proč. Díky!
Cashpick
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů