tak se nám to tady nějak přitvrdilo......, nebojte, sleduju to, ale nereaguju...., i když jsem s autorama v kontaktu, to přiznávám.....
To Gerry: klidně na tom Tyrrellu 009 dělejte..., myslím, že ten pana Špinlera bude příští rok vydán, pak to můžeme porovnat.
Ano, Petr se momentálně zasek, nechce se mu tento model dodělat...., ale zítra třeba bude vše jinak......
Model je připravený, ale není dodělaný....., díky Petrovi Dočkálkovi, který sehnal další perfektní podklady chtěl Petr toho Tyrrella doladit k co největší schodě s velkým vzorem.
Myslím, že tohle je snaha všech autorů!!!!!
Míra Fabian - nebojte, Míra se vrátí a vrátí se ve velkém stylu, tomu věřte. Jen jsem ho momentálně uvrtal do těch Focusů WRC..., pokud dopadne oficiální povolení od Fordu, bude jich asi povícero. mimochodem, některé ohlasy byly takové mldlé......, ale měl jsem v ruce postavený model přímo pro jezdce Latvalu....., na to, jak je model zjednodušený oproti jiným, je opravdu perfektní!!!!!!!! Fotky klamou.
Požadavek na jednoduchost musíme ctít....., je zo přání zákazníka.
No a teď něco málo k modelům vozů F1, které bych rád uvedl na trh k 1.11.2008. Předem upozorňuji, že se teprve chystají beta stavby!!!!!!
Wof WR 01 z roku 1977, VC Monaka (autorovo číslo 129)
March 741 z roku 1974, VC V.Británie (116)
Shadow DN 8 z roku 1977 (059)
Brabham BT 42 z roku 1973 (066)
Tyrrell 003 1971 (090)
McLaren M 23 1976, VC USA (110)
tak a ještě budou modely od ostatních autorů.....
Pomůže to alespoň trochu utlumit vášně, které tady momenálně panují?
Lepu zdar a F1 zvlášť
Pavel Krejčí - PKAA