Příspěvekod Gerry » 18 leden 2010 13:51
Tak tohle už opravdu no comment ....
Někdo dělá sám, někdo dělá v týmu. Pokud my děláme v týmu a spolupracujeme, případně děláme každý něco jiného, je to čistě naše rozhodnutí.
Snažil jsem se tu vysvětlit, proč já osobně nemůžu uvedenou fotku dodat, jelikož model se nachází dost daleko ode mne a vše záleží na tom kdo ho doladil. A výsledek ....
Co se týče výrazu "lepič", pokud se někoho dotknul, omlouvám se, ale pro mne je to stejné označení jako třeba na CPM říkají patlal a nikoho to neuráží. Mne se taky nedotkne kdyby mne někdo nazval třeba čmáralem, protože můj podíl na tvorbě modelů je grafika.
A nezlobte se na mně, já už se dál nebudu vyjadřovat. Aby neustále se tu do nás někdo strefoval, na to už nemám nervy. Vždycky jsem se snažil tady na fóru se všemi jednak slušně, nikoho nenapadat ani neosočovat. Ale aby tu někdo neustále se do nás strefoval ..... Pokud někdo bude chtít se mnou nebo kýmkoliv z nás něco prodiskutovat nebo se zeptat, ozvěte se, rád odpovím. Ale tohleto už ne. Mám svých osobních problémů a starostí tolik, že ničit si ještě zdraví, kvůli něčemu, co beru jako krásného koníčka, to opravdu ne.
A díky všem, kdo nám jakkoliv poradili nebo pomohli, nemyslíme si, že jsme vševědoucí, naopak, vím, že jsme začátečníci a tohleto je první model, který má naději, že dotáhneme do zdárného výsledku. Za každou dobře míněnou radu a pomoc ještě jednou díky moc.