Pavel píše:ahoj všem modelářům f1 !!!
musím se trochu zastat Slimma, model jsem stavěl já a je určen nejenom pro zkušené modeláře, ale i pro ty kteří začínají. Je to auto z této sezóny , spousta kluků se určitě dívá a obdivují dnešní formule, tak proč si ho i nepostavit ? Tvary jsem zpracoval jak jsou, Robertovo Ferrari je sice super, jen jsem zvědavej kolik lidí ho dá do kupy !!! I když si ho taky rád postavím !!!!! Sorry všem zklamaným, i když věřím že Jarek si ho stejně vytmelí a přebrousí, ty tvary stejně dostane
Pavel,
ja by som az taku starost o zacinajucich modelarov nemal. Myslim, ze kazdy zacinajuci modelar ma dost moznosti, ako zacat. Ci uz Metmaniou, Vyskovskym, Pechlerom a, co si budeme hovorit, aj nejakymi modelmi z 'novej doby'. A myslim si, ze nie je nevyhnutne, aby sa zacinajuci modelar ucil na najnovsom modeli Brawn GP. Aj ked, motivacne to mozno je.
Ale o inom chcem... Ta relativna jednoduchost modelov (su dost zlozite aj tak), aspon u ceskych autorov, nebola samoucelna. Na dobu, ked tie modely vznikli, to bolo ok. Mas mozno smolu, ze ako novy konstrukter naskakujes do rozbehnuteho vlaku, takze upieraju sa k tebe oci nielen modelarov, ale aj konstruterov. A tie pripomienky, co ti pisu nie je nic ine, ako dostat tvoj model na co najlepsiu uroven akej si schopny. Lebo ked sa zacne kvalita modelov u novych autorov znizovat, potom kto zaruci, ze s kvalitou nepodlezu aj Spinler, Polak, Fabian atd.? A kto zaruci, ze to potom neskonci na urovni Metmanie? Myslim, ze p. Polak to uz pisal, ake je zlozite ziskat dostatok info o predlohach, aby z nich bol kvalitny model. Pozri si napr. stranku Rada. Oni si zatial strazia kvalitu sami. R.Blaschke, alebo Yanno sa vydali cestou zlozitejsich modelov, co bolo po zasluhe ocenene.
Oba tvoje (vas) modely vypadaju velmi pekne, a ked dotiahnete par detailov dokonca, budu z nich pekne modely. Navyse s pridanou hodnotou, ze sa jedna o nove auta zo sezon, do ktorych sa nikomu (okrem p. Blaschkeho) nechcelo velmi pustat.
Drzim vam palce.