Henrich Sobotka píše:Ahoj pozeral som zoznam vyšlých modelov a zdá sa mi že tam je chyba pri Ensign N176 GP Belgium 1976 od P. Špinlera je ako jazdec uvedený Jacky Ickx, ale Jacky Ickx štartoval v týchto pretekoch na voze Wolf Williams Ford so štartovým číslom 20 a nekvalifikoval sa do preteku. Jediný na Ensigne N176 jazdil Chris Amon.
Henrich Sobotka píše:Nedalo mi to a začal som hľadať rozdiely v modeloch. Bohužiaľ sú tam len dva rozdiely a to nápis GOOD YEAR na zadnom krídle a bočniciach zadného krídla v čiernej farbe na modely PŠ, pričom na modely JPr na ploche zadného krídla nápis nie je a na bočniciach je nápis GOOD YEAR biely. Podľa wikipédie má pravdu JPr. https://en.wikipedia.org/wiki/1976_Belgian_Grand_Prix
Henrich Sobotka píše:Tomáši je to rovnaký voz, ale nemusí ísť o rovnakú GP a ani o rovnakého jazdca. Myslím, že k tomuto by sa mal vyjadriť asi len p.Špinler aký mal zámer, lebo sa k tomu nedopátrame. Mne to vychádza, že chcel urobiť GP Hollandska, ale potom reklamy na zadnom krídle sú zle.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti