PŘESUN DISKUZKA

Třeba i pozitivní ...
papoušek

Příspěvekod papoušek » 29 prosinec 2011 19:51

Také děkuji .

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 29 prosinec 2011 19:52

Arogantní? No co už naděláme. Stává se ze mě starý arogantní nabručený medvěd. A lepší už to nebude. A celkově ve společnosti a světě...bude ještě hůř, to mi věřte.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Zdeněk-TEO dne 29 prosinec 2011 21:08, celkem upraveno 1 x.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 29 prosinec 2011 20:03

Fajn. :lol: :lol: :lol: . Nevěříme!!!

Marek

Příspěvekod Marek » 29 prosinec 2011 21:59

Já jenom doufám, že tohle gesto a snažení ocení především ti, kteří zde často hledali mouchy a kritizovali chod fóra více než by bylo nutné a že si na to vzpomenou až budou chtít opět kritizovat.
Rád bych znovu připomněl i téma pravidel. Myslím, že Hepyno je kdysi v jednom z příspěvků sepsal velmi dobře a možná by se nad tím měli admini znovu zamyslet. I vzhledem k tomu, co se vše událo v předchozích měsících - nenapravitelní uživatelé, skeny, atd. Pak by se již nebylo nač vymlouvat. Co je psáno, to je dáno. Nepsaná pravidla svádí k porušování.
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 29 prosinec 2011 22:10

Vysvětlím to, myslel jsem, že to napíšu až s uvedením nové verze. Na zaplacení hostingu se podílí 4 lidé rovným dílem.
Rozhodli jsme se neuspořádávat veřejnou sbírku. Důvody jsou ty, že Ti co hosting zaplatí zároveň diskuzko budou moderovat a tím ho nejvíce ovlivňovat a určovat jeho směr. Když se naskytnou nějaké potíže budou se řešit hlavně mezi nimi. Mimo to jsme se nechtěli dostat do situace, že dostaneme příspěvek třeba od uživatelů, které neznáme a kteří například mají na šíření modelů jiný názor než my. Z pohledu nezávislosti diskuzka bychom si asi taky úplně neuměli poradit s příspěvky od autorů nebo vydavatelů.

Nebojte se, nechystají se žádné změny a diskuzko v tomto smyslu budou dále vytvářet hlavně jeho uživatelé.
Myslím, že mohu prozradit, kdou jsou Ti zainteresovaní:
Honza (Cashpick), Zdeněk (TEO), Jirka, Víťa (novakv)

Doufám, že takové vysvětlení stačí. Řešit to můžete, ale první rok je i tak zaplacen. To, že byste chtěli přispět, mne samozřejmě velmi potěšilo!
Rozbručený TEO má na diskuzko nejvíc času a bude určitě nejčinnější moderátor, tak ho nezlobte :-).

Pravidla jsou potřeba a padají na mou hlavu. Když mě se do nich strašně nechce... Až provedu přesun určitě najdu co Hepyno napsal a zkusím to oživit.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 30 prosinec 2011 10:31

Teda Zdendo, ty máš krásnej kožich!
Honzo, díky za vyčerpávající vysvětlení. Na nové diskusko se těším také z ryze praktického důvodu, tohle mi posledních pár měsíců většinou nehorázně padá.
Pane Frýdku, je pochopitelné, že se kluci bojí "danajských darů", tak to smetli pod stůl celoplošně. A že by Zdenda odpovídal arogantně...no, kdo chce medvěda bíti, hůl si vždycky najde. Na tohle je internetová komunikace zatraceně nevděčná, když člověk nevidí gestikulaci toho druhého.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 30 prosinec 2011 13:43

Diskuzko bude UZAMČENO během několika minut.

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: PŘESUN DISKUZKA

Příspěvekod Cashpick » 30 prosinec 2011 14:11

Vítáme Vás na nové verzi diskuzka.
Snad si brzy všichni zvykneme na nové ovládání!
Zprvu bude určitě nutné nahrát znovu své avatary (obrázky). Na nic dalšího jsem zatím s Teem nenarazili.

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 30 prosinec 2011 14:28

Určitě si všimnete, že v každém vlákně, které otevřete, bude za posledním příspěvkem okno na rychlou odpověď.

Zde bez dalšího klikání lze napsat reakci k danému příspěvku a tlačítkem odeslat. Nic složitého.

Nová Galerie

ozak

Příspěvekod ozak » 30 prosinec 2011 16:05

Novy design vypadá dobře a některé vylepšení se časem budou velmi dobře využívat, až si na ně zvyknem. Díky a hlavně za to, že bude dostupne pořád bez výpadků.

mires

Příspěvekod mires » 30 prosinec 2011 16:11

Pěkná práce pánové, děkujem :-)))

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 30 prosinec 2011 16:18

Koukám že smajlíci asi budou haprovat. No už jsme si tak trochu bez nich zvykli, tak co je přestat používat úplně?

Nová Galerie

ozak

Příspěvekod ozak » 30 prosinec 2011 16:20

TEO povol je aspoň to trochu barevně uživí je to tu moc modré tak trocha žluté do toho neuškodí :wink:

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 30 prosinec 2011 16:24

Já jsem je nezakázal. Ale v sadě smajlíků jsou i některé, co nejdou zobrazit. Tak jsem se v tom před chvilkou štrachal a ty co nejsou funkční z balíčku smajlíků vymazal. Takže máte k dispozici 16 ksichtíků....

Nová Galerie

ozak

Příspěvekod ozak » 30 prosinec 2011 16:25

Teď jsem se díval, že zmizlo to uvodní okno kde byl seznam modelů a ty další sekce ještě než sme se dostali na diskuzní forum na tom starém je to tady taky nebo se k tomu nemužu jenom dostat ?

Zpět na