Jo Teo, v náhledech tady je jich jen osm, ale v galerii máš ještě jeden list bokorysů navíc, který je ale stejný s jedním z těch původních, čehož jsem si nevšiml...
Toto mooooc veliké poděkování patří jednomu z dalším známých autorů a tím je Honza Polák, bez jeho pomoci by vytvoření modelů této řady nebylo zas tak jednoduché.
Díky za poděkování, rád jsem něčím přispěl ke vzniku nového modelu.
Jinak podklady jsme dávali dohromady něco přes rok a musím říct že kreslení reklam mě z toho formulaření baví asi nejvíc
Určitě ještě prozradím že budou časem k mání 2 verze z roku 1981 a 1 verze z roku 1983. Momentálně jsou až na drobné detaily prakticky dokončené.
Včera jsem si vyzkoušel dát motor k monokoku jen tak na sucho. Normálně jsem byl velice mile překvapen jak to vypadá a jak krásně to do sebe zapadá a sedí. To ale není u Michala Antonického nic neobvyklého.
A troška progresu navíc. Aby jste věděli, co Vás čeká.
Opět troška progresu. Motor je již umístěn do trupu na pevno. Potřeba dát dohromady snímatelný kryt motoru a zadní části bočních pontonů, ochranný oblouk za hlavu pilota, přední rameny náprav a zadní křídlo, no a model by mohl být hotov.
Ahoj Teo.Koukám že tlačíš výrobu modelů jak buldozer hlínu.Obdivuju Tvojí rychlost a pruciznost s jakou nás tady zásobuješ.Tyrrelly ty já můžu,už aby byl v prodeji.Ještě dotaz-tu zadní osu máš z čeho. čau NR
...jojo, je to paráda.
Pokud 011 vyjde, tak si počkám až na modrou verzi. Né snad, že by bílá nepohledná byla, ale (ne)čistota mojí práce vyžaduje modely barevné
Můžu oznámit že ALFA test tohoto modelu je za mnou. Nyní nás s autorem čeká nějaké to dodělání a vychytání určitých drobností, které mě při stavbě potkaly a pak by snad mohl být model připraven k vydání, a nejspíše to bude v létě.
Pro Rosťu Nekolného: zadní osa je z dvojky kovové pletací jehlice.
A tady je pár fotek hotového díla. Jsou zde fotečky bez kratu motoru, ale i s ním.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.