frydek665 píše:Mít na něco vlastní názor je skvělá věc a nikdo jej nikomu nebere. Jen by možná bylo dobré, kdyby ten názor byl všude stejný. Zatímco na tomto fóru je jediný lepený model od GP Teamu bez vlastních úprav problematicky slepitelný a tudíž je to poslední model od GPT, na slovenském fóru : "lepil sa celkom dobre".
http://www.papermodelers.sk/viewtopic.p ... 4&start=20
Tak kdo chce, ať si vybere...
Andy píše:Tak, na slovenskom fóre som to zbytočne nerozoberal preto, pretože tam je veľmi málo ľudí ktorý lepia modely F1... Tá vec kvôli, ktorej som model takmer nedokončil, sú veľmi zle riešené predné závesy (vždy som mal kolesá vo vzduchu) a tiež aj riešenie spodnej časti podlahy, kde je vpredu odskok 1mm.
Čo sa týka toho, že som napísal ako je zaujímavo riešený kokpit - áno, zaujímavo a je to jedna z mála vecí, ktorá sa mi páčila. Na monokoku bol problém s tým, že nie úplne ideálne sedí bok a vrchný diel pri kokpite. Spojenie komínu a bočníc k celku nemá zmysel riešiť. Predné krídlo sa lepilo dobre ale niektoré malé časti išli mimo predlohu... Nos tiež nie je úplne ideálne riešený, najmä teda vrchný diel - jeho šírka vpredu ho núti na špičke lepiť vydutý... Ostatné veci sa týkajú hlavne podobnosti predlohe, ktoré mne miestami trochu vadili...
A frydek napísal aby bol ten názor všade rovnaký, tak som jednu vetu skopíroval aj tam, inak je v tom príspevku všetko ako bolo, nič som nemazal.
Milan2 píše:Mě to ani nějak odlišné od předlohy nepříjde, ono je to dáno i tím že to nijak nestuduju kde co v reálu bylo jinak, mě se ty modely líbí i tak
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti