Tak zase kousíček vpřed. Dodělal jsem několik málo drobností a rychlostí přímo závratnou se ženu k cílové rovince. Zbývají snad už jen zrcátka, aerodynamcké plošky na předek vozu a nasadit kola :-)
Fotky tentokrát mještě mizernější než obvykle, prostě mobilovky:
Je pravda, že ty trojúhelníkové závěsy motoru mají ve skutečnosti trochu jiný tvar a asi by měl jít celý motor kousek dopředu. Na tomto modelu to upravovat nebudu, ale do připomínek to zahrnu.
Stejná věc je i na dříve vydaných modelech. Toho si nikdo nevšiml. Moc prostoru posunout motor dopředu na modelu není. Řešil bych to nejspíš prodloužením držáku směrem k trupu. Na fotkách originálu je ten držák znatelně delší, než u jiných monopostů. U vozu Lelly jsou držáky stříbrné barvy, takže i jejich barevnost ve vystřihovánce bude muset být pozměněna.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Rozhodl jsem se připravit nové prodloužené držáky motoru k trupu vozu. Snad to bude přínosné a přibližující se reálné předloze. Na zkoušku nalepeny na motor.
Tak jsem konečně nějakým způsobem dokončil tuto testovací stavbu. Přiznávám, že jsem se hrubě trápil, co ž ale není vina modelu, ale moje. Těžce jsem odvykl. Výsledek tedy nese spoustu mých chyb a příšerných nepřesností. Model je ale jinak velice pěkný a staví se jako jiné klasické "špinlerovánky". Podle Zdendovy opravy jsem upravil uchycení motoru. Vypadá to určitě mnohem lépe než když to viselo ve vzduchu.