Moderátorská a administrátorská práva zde mají pouze 4 členové - Já (Jirka), Cashpick, novakv a Zdeněk-TEO. Nikdo jiný za celou dobu existence tohoto fóra tato oprávnění neměl, takže ani nikdo jiný nemohl mazat cizí příspěvky. Koho z nás tedy z mazání obviňuješ?
Jen pro informaci - i když zde někdo skončil, tak jeho příspěvky zde zůstávají, pokud mají modelářům co říct. Takže zde můžete např. stále obdivovat modely zabanovaného člena HAAL.70. Jako modelář byl špička, to ostatní je už historie.
Jak to vidím já:
Druhé fórum skončilo v roce 2006 po útoku hackera. Bohužel záloha nebyla, takže nešlo obnovit. Podařilo se jen převést několik účtů ale bez příspěvků, proto jsou u nich data registrace před 10.5.2006.
Nejstarší příspěvek na tomto fóru je z 10.5.2006. Účet Condor byl založen 14.8.2011, ani já jako adminstrátor toto datum nemohu změnit. Mohl Condor pod svým jménem vkládat příspěvky před 14.8.2011? Nemohl, to nejde a nikdy nešlo.
Proč by fefee 26.7.2007 vložil na forum fotografie Ferrari 312T2 a Ferrari 312T3
http://www.cashpick.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=444, kdyby už na fóru byly?
Takže co ještě k tomu říct? Asi nám tu řádí nějaký duch, který Condorovi změnil datum registrace na 14.8.2011, smazal všechny jeho příspěvky před tímto datem a přitom nezanechal sebemenší stopu ani v moderátorském a ani v administrátorském logu .... Na duchy nevěřím, věřím jen datům uvedeným na tomto fóru.