Tak mi dnes , více jak po 14 dnech po objednání došla tato formulka od kluků z Ruska. Model nabízí dvě varianty jezdců
Vitaly Petrov a
Nick Heidfeld a k tomu 3 varianty kol. Zklamu všechny kdo se těšili na kvalitní laserový tisk, ten se bohužel nekoná. Řekl bych že je tisk na mizerné úrovni, na některých dílech jsou vidět bílé tečky a skvrny kde se barva prostě nechytla. Gramáž papíru bych odhadoval na 140gr až 160gr. Co je potěšující tak podbrobný nákres k lepení a dokonce psaný návod v češtině. A hned na to mě zarazilo, že 95% dílů je bech pomocných chlopní, nevím jestli v RU lepí všechno na tupo , nebo si je musí člověk dokreslit... Možná to s tím souvisí...protože v návodu je psáno toto:
Z DŮVODU ÚSPORY MÍSTA NEJSOU VE VÝTISKU POMOCNÁ ŽEBRA, V PŘÍPADĚ POTŘEBY SI JE MŮŽETE STÁHNOUT Z http://www.f1papermodels.ru , PŘÍPADNĚ VYSTŘÍHNOUT DLE SVÝCH POTŘEB Z KANCELÁŘSKÉHO PAPÍRU 80gr/m2. Takže jestli pomocné chlopně jsou u nich pomocná žebra, tak OK, ale další problém že celé stránky jsou v ruštině a i když jsem proklikal vše co šlo tak žádnou sekci k stažení jsem nenašel. Možná se mi to zpřístupní až po registraci, kterou taky bohužel neudělám protože holt azbuku jsem se na ZŠ už neučil
.
Dokonce na poslední fotce jsem vyfotil barevný rozdíl aerodinamických křidélek u bočnic...podle mě tisk opravdu odflákly