Po delší době se pouštím do stavby modelu vozu F1 mé oblíbené stáje. Jedná se o model vozu Ferrari F150 Italia od Sergeje Povarova a je to verze z GP Anglie, tedy jiná verze, než vyšla u JuMK a prodávala se u nás.
Tato verze nevyšla a oproti té původní je tam dost úprav. Je to vlastní tisk z Copy centra na Xeroxu. Nevím, zaznělo tady spoustu chvály na Canon C1 a nevím co ještě, ale já jsem nejspokojenější právě s tiskárnou z břeclavské Reklamní agentury Stillus.
Procházel jsem si starší recenze modelářů, kteří lepili tu původní verzi F150 a bylo tam poměrně dost problémů. Tato verze se lepí velice příjemně a zatím všechno v pohodě sedí.
vypadá to opravdu moc hezky když by se dala tato verze sehnat, rád bych si ji postavil znovu. navíc původní verze nebyla přesně 1:24, což jsem zjistil až po jejím slepení
Díky! Z dosavadních recenzí F150 se mi zdá, že včichni nejdříve přilepily oba pontony k trupu a až poté levou a pravou část krytu motoru. Nejsem si jistý, ale mám dojem, že autor to myslel tak, že se nejdříve slepí ponton s s částí krytu motoru a takto vzniklý celek se komplet nalepí na trup. Aspoň tak jsem to udělal a docela to bez nějakých úprav páslo, takže levou stranu slepím taky tak.
Aleš píše:moc pěkné. tato verze se také dá sehnat? nebo jde jen o domluvu s autorem a vlastní tisk? co jsem viděl na ruském fóru, tak vypadá více doladěná
Ani na jednu otázku som nenašiel uspokojivú odpoveď. Dozvedel som sa iba to, že model nevyšiel a že si ho frýďo tlačil sám. Vie ich niekto zodpovedať?
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.