Ahoj. Tak za posledních pár dní jsem bohužel moc nepostoupil. Od pátku se o mě docela zdárně pokouší bacil. I přes horečku jsem ještě v sobotu byl v práci. Jak pokračuje stavba?
Ve čtvrtek jsem lepil trup k podlaze. Na levé straně vše ok, na pravé trápení. Něco jsem neudělal dobře a motorová bočnice mě při lepení navlhčila bok nosu. Nechal jsem to zaschnout a pak se snažil kamuflovat. Z dálky nepostřehnutelné, ale při bližším ohledání to vidět je. To bylo první trápení na modelu.
V pátek jsem se pustil do kol. Poprvé jsem pracoval s laser obvody kol. Musím říci, že ta práce na nich mě neskutečně bavila. ( Takže se těším na další modely od FT, co doma mám a další jsou na cestě ). Opět vše sedělo na setinky. Takže jsem zkompletoval obvody plášťů s laser doplňky. U toho občas polehával. Ty jsem dokončil a šel spát.
Sobota ráno. Do práce jsem šel až na 8, vzhůru už jsem byl o třičtvrtě na šest. Tak jsem si za to chvíli sedl a než jsem odešel, tak jsem poprvé odzkoušel kružítko. Docela dobré ulehčení
Sobota odpoledne. Tady jsem se pustil do kompletace disků. Tady jsem si zkompletoval kloboučky ze středu disků po žluté lemování. Dále nastal problém s velikostí obvodu žlutého lemu. Ač jsem postupoval při stříhání přesně, byl obvod velký a nepasoval mě do lemu disku. Zde jsem musel změnit stavbu než je v návodné kresbě. Středy disků jsem upravil a lem do kterého to má přijít, jsem už vlepil do laser dílů kvůli zpevnění. Obvodový rozdíl se odehrával u zadních disků. Tak a tím jsem včera skončil.