Tak, dnes ve večerních hodinách hlásím hotovo. Už jen dodělám v PC podstaveček, vytisknu, složím a je to jak má být
Na lepší fotky se musí jako vždy počkat. Až bude příznivější počasí. Co bych závěrem dodal. Model není postavený úplně dle mých představ, ale snad se za něj stydět nemusím. Na pár útrap jsem s modelem spokojený. Udělal jsem tam tři úpravy mimo scénář. Zatáčecí kola, uchycení deflektoru v zadu pomocí drátku, vedení osičky volantu. Pokud se jedná o to zatáčení, bylo to trochu zbytečné. Přední spojler je tak blízko, že viditelné zatáčení je zanedbatelné. Uznávám že stavba byla složitější než jaké jsem doposud dělal, ale co dělat když model J.V. chci mít s ostatními
Děkuji za něj Roberte. Kéž by ještě vznikli další co ještě nejsou.
Přemýšlím co postavím dál, mám toho tolik že je to snad na dva životy
.. takže?
Néé, to už ne. To by byla těžká výzva. Od Robertových speciálů si musím odpočinout. Původně jsem plánoval stavbu Jordanu 197 G. Fisichelly. Nakonec jsem místo něj dělal FW18. Tak jsem si řekl příště. Teď od něj upouštím znova s tím, že prvně postavím monopost R. Schumachera. Ten v galeriích ještě nikdo nemá, jenže já v archivu taky ještě ne. Tak přemýšlím co to bude ........