Prvých päť krídiel mám urobených. Použil som hliníkový papier, ale natrafil som na problém ,ako urobiť bielu farbu. Nakoniec som to vyriešil dekálmy, ktoré som si nechal vyrobiť /za pomoc ďakujem Róbertovi
/. A teraz k jednotlivým kúskom.
č.1 V plániku je zadná časť krídla nakreslená oblá, ale na bočnici je to predznačené rovné. Podľa fotiek to má byť zaoblené a ešte som tam pridal strieborný pás, asi im pri oblepovaní došla fólia
.
č.5 Tu je pre zmenu zadný diel krídla nakreslený aj predznačený oblý, ale má to byť rovné.
č.7 Tak tu je to krídlo urobené z dvoch dielov a oblé. V skutočnosti to bolo jedno v celku. Ja som to vyriešil pri podlepovaní , spojil som to a naformoval do požadovaného tvaru. Na bočniciach je to predznačené v podstate dobre.
č.8 To isté ako u 7. Tu sa prerábalo celé čo je už v novej prekreslenej stavebnici o ktorej som tu už písal / možnosť si doobjednať u Yankie models/.
č.9 Pôvodná stavebnica je z treningu. Ja staviam prerobenú z GP. Tu je to krídlo identické so strojmi 7 a 8. Taktiež je možné si ju doobjednať.