Příspěvekod Nafe_CZ » 28 říjen 2020 17:18
Ahoj bando,
když už máme po večerech hezky sedět doma, chtěl bych vám nabídnout nějaké rozptýlení a zároveň s ním prostor pro debatu, případně pro zlepšení nálady.
Když jsem startoval společné lepení Sezona 2000, našlo se několik z Vás kteří prohlásili, že už na to nevidí a kdyby to bylo v 1:18 tak by do toho určitě šli. K dnešku musím říct že i já jsem se dostal do stavu, kdy na velikosti záleží :-) a pomalu začínám tohle měřítko preferovat.
A protože já rád hromadné akce, kde se potkávají nápady a názory ostatních modelářů, tak přoč to nepojmout jako akci společnou. (nebo polospolečnou)
Při různých příležitostech jsem zkoušel jak takovou akci nastartovat v tomhle větším měřítku, kde sehnat modely a pod., ale vždycky jsem někde narazil na nějaký zádrhel.
Zlom ale přišel, když jsem kontaktoval Rada Radevicze. Vyslyšel moje "skromné" přání a dali jsme dohromady několik modelů, které poskytl v měřítku 1:18 ke společnému lepení.
Oslovil jsem několik z Vás jestli si nechtějí model v tomle měřítku slepit a byl jsem mile překvapen, že jste mě neposlali k šipku :-).
Cílem této akce je prezentace měřítka 1:18, pro Ty kteří jsou tady noví, příležitost pro společnou drbárnu a v neposlední řadě prostor pro příjemně strávene chvilky u našeho fóra. Je to tedy akce nesoutěžní a na jejím konci Vás čeká jen dobrý pocit z "koletivního sportu".
Nebudu psát předem kdo se nechal ukecat, ať to máte trochu napínavější.
Modely bude Rado rozesílat během příštího týdne. Až dotyční model dostanou, není kam spěchat, začněte model dle chuti (ale pozor aby nám vlákno nezapadlo někam dolů :-)) a stavbu prezentovat zde ve vlákně. Hotovému modelu pak prosím v galerii udělat vlastní vlákno.
Hotové modely se mnou objedou výstavy v příštím roce, takže je uvidíte i na živo.
Kdyby se kdokoliv , koho jsem neoslovil, chtěl do "Areny" přidat se svým modelem, budu jedině rád .
Na závěr prologu tedy velký dík Radovi za jeho ochotu, společným akcím zdar a budu se těšit na brzké prezentace a pořádnou tlačenici v hledišti.
Štefan