Rozhodl jsem se postavit ještě jedno Ferrari. Bude součástí takové malé skupinky z GP Silverstone 1967. Zatím bude mít jen tři stroje, ale třeba mne nějaký autot mile překvapí. Zatím mám jen zaklad trupu a kola (v lakovně).
Výfuky jsou z plastových profilů od firmy Evergreen Scale Models. Plastový štítek je lepen Herkulem a vteřinovým lepidlem. Postup je to šílený, ale slepí téměř vše. Na jednu plochu nanesete Herkules, na druhou pak malinko vteřiňáku. Pak lepené díly přitisknete k sobě. Vznikne jakási gumovitá hmota, která velmi rychle tvrdne. Tento postup však nemám moc rád, snadno se to zvrhne.
Už som to chválil na FB a musím aj tu . Perfekt, a tie výfuky sú . Evergreeny používam aj ja, ale viac na ramená a podobne. Ak môžem poradiť, ja som natrafil na super fóliu vhodnú na takéto drobné veci. Objavil som to na nejakom dezerte na obale. Je to tenké a dobre sa to tvaruje teplom, stačí aj teplá voda z vodovodu a v pohode sa dá lepiť herkulesom.
Honzo, zas si ma Tvojou stavbou inšpiroval - a ja som spáchal verziu motora, vhodnú pre nasledovný rok 1968... takže základ pre ďalšie modifikácie by sme mali
V predchádzajúcej stavbe napísal: "Jsou to plastové tyčky od firmy Evergreen z USA. ... Dostupné průměry od 0,5mm do 3,2 mm. Já použil 1,6mm na paroží a 2mm na koncové roury."