Během jara a léta moc času na lepení nebylo, ale i tak jsem si k tomu sem tam sedl a lepil... hlavně kola (viz vlákno Ayrton Senna).
Bohužel jsem si v sobotu zlomil prst, takže moje šnečí tempo bude teď ještě pomalejší
I když jsem si od kluků z GP teamu koupil pdf soubor, lepit budu z originálu od FT.
PDF použiju pro menší úpravy, třeba zadního křídla.
Kola jsem opět potunil - bočnice od Fabiána (dobře se mi bombírují), disky jsem nalakoval a zároveň jsem nalakoval matným lakem i "gumy" - opět díky Honzovi Braunerovi za inspiraci.
U kol jsem udělal ještě jednu úpravu - díl s nápisem Fondmetal jsem vytáhl více k vnějšku kola (tak jak to bylo u skutečného vozu) a vnitřní část disku s menším průměrem pak doladil k paprskům.
Na fotce porovnání nového a původního kola.
Mám hotový už i zadek vozu. Na ramena zadní nápravy jsem použil opravný set (ramena jsou delší, vůz je širší).
Lapače vzduchu jsem posadil níže, aby lícovaly s koly. Přijde mi, že tak to v Itálii bylo. Z některých fotek se mi dokonce zdá, že lapače měly jiný tvar, ale to už řešit nebudu.
A na závěr pro porovnání šířky vozu s původními rameny zadní nápravy (dole) a novými / delšími (nahoře):