Konečně se pouštím do tohoto modelu, už se na něho chystám pár měsíců. Je to trochu adrenalin, u některých dílů si nejsem jist, kam vlastně patří. Žebra taky moc nesedí, ale snad se to podá. Jedu podle čísel, snad mne to modelem provede samo.
Pomalu postupuji. Mám dvě drobné rady. - Do motorového prostoru by to chtělo umístit maketu motoru nebo (úplně postačí) nějaký tmavý kvádr. Otvory žaluzii je do tohoto prostoru dost vidět. - Samostatně slepte celou střední část modelu s kokpitem. Čelo kokpitu 19 se lepí na "laser" D10, tato přepážka se pak lepí na vyčnívající chlopně dílu 15 (chlopně neohýbejte!!!). Poté se tyto chlopně jen zasunou do přídě.
Nejvíce jsem se trápil jak udělat výfukové potrubí. Nakonec jsem se rozhodl trubky rozdělit napolovic. Zadní část čtyč spojených trubek jsem opatřil přírubou. Truby jsou z drátu s bužírkou průměr 2mm.
Trubky jsem zalepil do koncovek a přírubu k nádži. Poté jsem nalepil pomocí vzpěr k trupu. (drát 0,5mm). Následně jsem vytvaroval prední části trubek a zalepil je do příruby. Výslede posuďte sami.
Nějaký skupinky dodám časem. Tak a je to! Děkuji za pneumatiky Teovi a za výplety Jirkovi (tyto výplety byly určeny původně pro W196, ale byly nahrazena jinými).