Přikládám recenzi vozu, který má pro mne určité prokletí. Jsou to skoro dva roky, co se mi příliš nepovedl tvarově takřka totožný Wolf WR01 ... tehdy jsem se utěšoval, že na vině je špatné lepidlo (lepil jsem něco vteřinovým lepidlem... a potom špejli použil i na Herkules a ono to nějak začalo blbnout - než mi došlo, že musím koupit nové lepidlo, byla špice na odpis...). S o to větší chutí jsem se vrhl na tenhle kousek...
jenomže zase padla kosa na kámen...
Ale popořádku:
Placatý model vypadá vždy stejně: lákavě

Asi každý, kdo už nějakého z výše zmíněných Wolfu stavěl Vám potvrdí, že nejtěžší je vytvarovat "Esíčko" na kokpitu... Ze začátku to vypadalo jako hračka - zvolil jsem jiný postup než ten, který je uvedený v návodu, ale konečný efekt ještě nebyl takový, jaký bych si představoval - posuďte sami:

Ještě více mě mrzí zlatá skrna, která se objevila po retuši ochranného oblouku - je mi docela záhadou, jak se tam dostala, protože oblouk jsem retušoval zlatou fixou a samozřejmě ještě před přilepením k celku...

Aby toho nebylo málo poněkud jsem to přehnal s červenou retuší .... a očervenil i místo, které mělo zůstat bílé - jinak předek vozu vcelku OK:

Držáky kol a přední kola vcelku bez potíží (i když k jednomu z koleček mám výhrady, ale ty si nechám pro sebe)
A propó kolečka - vrátil jsem se k jejich kompletnímu namotávání - pokud bude zájem, můžu při příštím modelu nafotit recenzi čistě na ně...

Vzhledem k tomu, že Motor mi zkusmo nechtěl sednout zdaleka podle představ, zkusil jsem jiný postup, než je u vystříhovánek pana Špinlera běžné - přilepil jsem blok motoru hned po slepení - převodovka je ještě bokem, ta přijde přilepit až kompletní - tj. i s křídlem.

Tady už je zadek kompletní...
Ti zkušenější, co už nějaký ten Wolf mají za sebou si určitě všimnou: podařilo se mi přehodit dva díly - ten co drží tlumiče a rám.... V důsledku toho je rám dost nepřirozeně zahnutý....
Necítil bych se tak blbě, kdybych to samé neudělal i u předchozího Wolfu...

teď už zbývá jenom to slepit dohromady:

A hotovo:

Co k tomu říct? Na poličce nevypadá zle, ale těch chybiček je na můj vkus až dost....
Zatím ještě čekám na lakování, uvidím, jestli se odvážím udělat něco s tou nepovedenou retuší, nebo jestli to raději nenechám takhle, abych nenapáchal ještě větší škody...