Williams

Pokecejme o modelech
Novis

Williams

Příspěvekod Novis » 03 květen 2011 20:28

Nevím, jestli tohle vlákno patří sem, ale myslím, že Williams je kus historie F1...

Možná se mi to jen zdá, ale mám pocit, že Williams se nám nějak rozpadá.
Je jasné, že když nejsou výsledky, tak se musí něco změnit, ale nějak se mi to nepozdává...
Končí Sam Michael, Jon Tomlinson a ke všemu odchází Patrick Head do "důchodu"
...k tomu rozprodání části akcií - fakt mě z toho trochu mrazí :(

Doufám, že to neni pro Williams labutí píseň a že team ještě nějakej ten "pátek" na startu F1 vydrží!
Galerie

Na stole:
F2003 GA, F2004, 95T, MP4/7A, MP4/8
Lakovna / dodělávky:
Tyrr 006, 018, 97T, 126CK, F2000, FW11B, FW08C, MP4/4
Pod stolem (u ledu):
FW07, FW11, Tyrr 023

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 03 květen 2011 22:59

Já mám bohužel pocit, že to labutí píseň je :cry: . Dle mého čistě osobního názoru bude tým Williams dokud s ním bude jeho zakladatel Frank Williams. Jakmile jednou Frank z jakéhokoliv důvodu skončí, nebude dlouho trvat a zanikne i stáj Williams.

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 04 květen 2011 07:46

Já doufám, že se věci začnou hýbat dopředu. V podstatě od doby, co se dostal Sam Michael výš, tak to jde s Williamsem z kopce. IMHO tahle změna měla přijít už dávno.

Blbé je, že kvůli špatným výsledkům přišel v době krize o všechny zajímavé sponzory, které bude těžko získávat zpátky. Navíc mi přijde, že poslední dobou je sponzoring čím dál víc nacionální a pokud se v Británii někdo najde, tak půjde raději k úspěšnému McLarenu.

Ad Frank Williams - asi by se měl zamyslet nad svou rolí i on sám. Poskládal a vedl úspěšný tým, ale už před pár lety říkal, že jej následky jeho zranění při práci stále víc omezují a může to být jednou z příčin jejich špatné finanční situace. Předáním části své práce někomu mladšímu by týmu určitě neuškodil. Mimochodem, právě Frank Williams nejvíc stál za Samem Michaelem...

PS: Jinak doufám, že volba sekce pro tohle vlákno byla naprosto špatná :)

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 04 květen 2011 20:53

Já myslel, že tohle vlákno bylo založené v Historii a Williams určitě krásnou historii má a já pevně doufám, že i světlou nebo alespoň světlejší budoucnost...
Ale i do Tlachárny to patří.

Zpět na