hepyno píše:Klikol som si náhodne na jeden model a povedal by som, že to za 4 USD nestojí - vernosť a náročnosť sa s doteraz vydanými modelmi porovnávať nedá a k tomu ďalšie dve tri eurá za tlač, to je už priveľa...
To je relatívne.
Ak si slabší modelár, začiatočník a pod. kúpi super model auta, ktoré obdivuje v TV a následne ho zbabre a stratí chuť do modelárčiny úplne, tak to je oveľa horšia varianta.
Je treba si uvedomiť, že množstvo ľudí takmer vôbec nerozoznáva v čom sa tie detailné modely líšia od takých, aké robí szabika. A keby som bol tinedžer a chcel by som mať moje obľúbené formulky na polici, tak by som do toho išiel a rád. Tlač by ma netrápila, lebo kartridž do tlačiarne kupuje tatko alebo mama a tie 4 doláče sú defakto nič, najmä ak som niekde zo západu sveta.
A szabika to nerobí až tak zle, niektoré modely vyzerajú celkom pekne, keď sú urobené.
Minule mi niekto, tuším z Talianska napísal na Mercedes, že je to na neho moc ťažké a komplikované, že on si radšej kúpi modely od szabiky.
Je dobré, že je na svete viacero možností. každý si potom môže nájsť tú svoju, najlepšiu pre neho.