petrxp píše:[color=red]
Škoda že jsem si to nestihl přečíst ,ale navadí

.
Proto byly ty příspěvky smazány. Docházelo ke zbytečným útokům a navíc pro mne záhadné ironii v podobě vykání s uváděním příjmení. Na tomto diskuzku si od počátku tykáme. A pokud to časem zaniklo tak nově příchozím to taď říkám. Každopádně diskuze mezi oběma uživateli se spíše hodila do SZ nebo ještě lépe do ringu. Ostatně i jako ta, která tady vznikla po posledním moderátorském zásahu!
petrxp píše:Člověk má vždycky více možností. Buď budu poslušná ovce ve stádu fan klubu PKAA a koupím vše co mi předhodí. Dokuď to je i kdybych to třeba nikdy neslepil. Nebo budu pirát. Ale nejspíš budu něco mezi tím. To co půjde koupit a bude mě zajímat to koupím.

Tohle bych nevztahoval k PKAA. Myslím, že vydavatelů modelů F1 obecně Vám vycházejí vstříc než jiní, protože reedice a dotisky dělají (oproti jiným vydavatelům vystřihovánek). Když něco není, tak to prostě není. Pokud nedokážeš respektovat, že není něco k dispozici a radši vezmeš sken je to pirátství, které tu nechceme tolerovat a způsobí to, že reedice nebudou vůbec. Nevím proč tu s tím musí neustále někdo dráždit. Je to každého věc a tady to vyvolává debaty, které nejsou k ničemu jinému než ke smazání. Až budeš hodně chtít nějaký plastový model, který nebude k dostání, uděláš co? Odleješ si kopii? (tohle sarkasmus je)
Pokud máte potřebu řešit skeny založte si nové vlákno, lépe se to maže - tady se, prosím, držte tématu.
Tohle diskuzko mi poslední dobou přináší hodně málo radosti:
http://cashpick.cz/forum/viewtopic.php?t=1334
a kupodivu mimo pár skalních se neobjevil nikdo, kdo by chtěl pomoci...
Každopádně zálohu jsem provedl a to je to poslední co jsem ještě ochoten občas udělat.