Zdravim vsechny, musim rict, ze ja to tady ctu kazdy den,
tesim se az sem kdokoliv date neco noveho, protoze tohle forum a jeste forum papiroveho modelarsti, je vlastne to jedine co ve volnych chvilich ctu.
Rad bych sem uz i dal nejakou prezentaci modelu, jenze .... . Vzdy je to stejne. Nikdy to nedodelam vzdy to leti do kose . a to lepim z originalu
.
Napriklad jsem nedavno lepil Shadow DN-5
docela to slo az do te doby nez jsem nesikovne prevratil hrnicek na kavu ....., foto tesne pred tim.
Predtim jsem lepil Matru, ze zacatku jsem byl spokojeny, ale pak jsem se podival na kousky zdejsich borcu a zjistil jsem ze ta moje je upatlana, omackana a tak dale. ... Sla bohuzel take nekam abych ji nevidel. ....
Ted jsem chtel zkusit lepit metodou Jarka Simy (ze ctvrtkovych kopii a tmelit), protoze vysledne modely jsou pevne a protoze musim lepit vzdy jeden model pro synka a jeden pro sebe, prislo mi to jako vyborna metoda pro odolne modely. Lepilo se mi to moc dobre, tmelilo a brousilo taky. Strasne rychle jsem chtel vyzkouset jak bude vypadat lakovani, tak jsem to zkusil, je to preci jen testovaci model , ma hodne chyb, ktere vznikly zvesenim objemu pri tomhle zpusobu lepeni, ale celkove jsem s tim spokojeny. Doufam ze rozmery se mi u dalsiho modelu podari dodrzet. Tenhle skonci u synka v depu.
Zde je soucasny stav.
Jinak jsem vlastne chtel napsat, ze jsem vdecny za kazdy prispevek, a az jednou budu mit modely za ktere bych se spis nestydel, urcite budu rad prezentovat.
Taky bych si moc rad udelal sbirku starych formuli, doutnicku, bohuzel tohle je pro me nedosazitelne (prozatim uz to odnesly 2 modely F158 :-))
Tak to jen tak na zamyslenou a abyste nerekli ze to tu nikdo necte, verte ze my co neprezentujeme tak cekame na kazdy novy prispevek.
Dekuji za pozornost
Stefan