Příspěvekod Marek » 17 prosinec 2010 09:18
...víte, co na toto odpovědět, předem říkám, že jasný poměr by byl třeba 20:1 nebo 20:5, stav 20:11 mi zase jako přesvědčivé vítězství nepřijde, navíc ještě není zdaleka konec, hlasy přibývají každý den.
Já si za svým názorem stále stojím a neměním ho, nevím kde jste vzal opak, jenom jsem čekal, že se zapojí více lidí, pokud by hlasovali všichni co jsem jenom nakoukli myslím, že poměr by byl daleko vyrovnanější, když se podívám do příspěvků, tak zde argumentují pořád ti samí lidé, kteří si na laser zvykli a pracují s ním "denně" a zvykli si na určitý standard, mě šlo o to aby se vyjádřili nezaujatí lidé, kteří lepí jak offset tak laser, já třeba lepím offset, ale občas zkusím i laser, jelikož s ním mám tedy nějakou zkušenost, mohu si dovolit něco kritizovat, ale i pochválit, v žádném případě netvrdím, že je špatný (přečtěte si pozorně předešlé mé příspěvky), i offset má spoustu nevýhod (rozpitá retuš,..), jenom ho prostě upřednostňuji a zde svým způsoben obhajuji (bohužel sám, nevím proč se neozvou ti co mu dali hlas a neřeknou proč tak učinili),...
Stejně to beru jako malé vítězství, neboť na fóru, kde frčí pouze F1 v "laserovém standardu" je tento stav více než přijatelný a ledacos dokazuje, tím zdůvodňuji Vaši narážku na mé předešlé výroky
Ale stejně je to jedno i kdyby offset vyhrál, tak se pro mě nic nezmění, ani pro Vás, protože jak Jarek jasně napsal, s ohledem na náklady se to pro něho nevyplatí a já ho plně chápu, navíc se snaží modely posouvat čím dál více realitě a to je potřeba ocenit, takže si myslím, že tato anketa spíše potvrdila, to co si jako prodejce může přát ze všeho nejvíce a to, že stále více uživatelů přechází na laser