Stampa

Pokecejme o modelech
SuomiHill

Stampa

Příspěvekod SuomiHill » 29 leden 2011 11:25

Pozor, u Stampy se objevil Ligier JS19 s dodatkem "thanks Pavel Langmajer".

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 29 leden 2011 11:27

Dobrá reklama :D

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 29 leden 2011 11:54

Tak jsem si to dal do googlu a zdá se, že jsem tu stránku našel i s odkazem na zmíněné jméno a pak zmizelo. Každopádně zajímavá informace, kdo pomáhá zdejším autorům s "distribucí".
Reklama to je, ale většina návštěvníků tohoto fóra, kdo model chtěli, ho mají. Zda toto vlákno smazat nebo ne nechám na PKAA tedy Pavlovi. Píšu mu SZ.

Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 29 leden 2011 13:11

To Honza: děkuji za upozornění...., bohužel Pavel Langmajer patřil / opravdu patřil/ k zákazníkům. Pokud podporuje takový zmrdy jako je Stampa, nic dalšího nedostane ani náhodou.
Píšu to tady úmyslně veřejně, díky upozornění od dalších modelářů jsme odhalili další podobné dobráky.
Váháme, jestli má vůbec cenu a smysl někoho dát k soudu za porušování autorských práv, ale asi to nakonec uděláme.
Lidi, prosím, opravdu pochopte, že tím akorát zlikvidujete jedno krásné modelářské odvětví......, tady nejde v první řadě jenom o peníze...., ani mě, ani autory to neživí a neuživí. Je to krásný koníček, tak ho prosím neničte.
Díky za pozornost
PK

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 01 únor 2011 22:14

Ahoj Honzo,
prosím Tě, mohl by jsi toto vložit na své DF do tlachárny, vlákno Stampa?
Jakmile to dám odeslat, vrátí mě to zpět k přihlášení a nejde mě to tam vložit.....
Předem mockrát děkuji!!!
Zdravím
Pavel

==============================================
DV, dnes dorazil mejlík od pana Langmajera...., Stampa si asi vycucal jeho jméno z prstu nebo zná všechny zákazníky a jeho si náhodou, jenom náhodou vybral :D :D :D

Dobrý den chtěl bych reagovat na mé jméno v souvislosti se Stampovo stránkou. Dnes sem si po dlouhé době zašel na Caspickovy stránky a jen sem nechápal. Mohu dodat jen jedno : modely si nezálohuji ani sám pro sebe, tudíš si je neukládam ani na žádném blogu (ulozto a pod.) To znamená že sem mu model ani nedodal, natož abych se tam nechal ještě veřejně jmenovat. Vím že se snažíte proti Stampovy a jiným podobným bojovat a já bych si měl takle sám nasrat do bot?!?! Ne děkuji nejsem blázen. Pochybuji že se jedná o jiného Langmajera, jen reaguji na toto : viz můj příspěvěk z 29.1.2011

Zpět na