Určitě někoho z vás už tahle myšlenka napadla, ale myslím že to tu ještě nebylo. Jelikož jsou zde noví členové a forum poslední dobou docela žije, navrhuji (samozřejmě je to dobrovolné) zveřejnit své fotky , to aby jsme se na akcích poznali , já už v tom mám trochu chaos a případně o sobě můžete něco stručně napsat.
Co poviete na toto:
Dat si svoje foto do svojho profilu, tak ako to je na slovenskom fore. Samozrejme, ze by to bolo dobrovolne.
Zatial sa na nas z tohoto fora usmieva len Teo.
PS: Obavam sa ze, Hepyna ale na toto asi neukecame.
Honza za ten rok si sa dosť zmenil.
Yanno, fotka miesto avataru je blbosť, už len kôli tomu na koľko tvárí sa tam musím pozerať ma tam nebaví toľko chodiť ako voľakedy.
Naposledy upravil(a) hepyno dne 05 duben 2008 00:02, celkem upraveno 1 x.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Nejen papírovými modely jsem živ tak přikládám fotku z letního dětského tábora, který s přáteli připravujeme. Poslední léto bylo na téma Piráti z Karibiku takže na soutěžích vypadám trochu normálněji .
Honza Kašpar
Naposledy upravil(a) Cashpick dne 24 červenec 2008 07:44, celkem upraveno 3 x.
I když na mě koukáte při každém mém příspěvku a slušně se na Vás všechny směju, tak i přes to jsem se před chvilkou samosebe vyblejsk... V pozadí jsou vidět nějaké ty moje pracovní pomůcky k modelařině.
To aby ste byli schopni mě poznat i z boku pardálové a tygřice.....
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Takže to je má maličkost. Fotka rok a půl stará a o pár kilo lehčí. ¨
Kromě lepení modelů (skoro všeho co má čtyři a více kol) jsou mojí zálibou knihy (hlavně sci-fi a fantasy), občasné psaní povídek z tohoto žánru, chov dlouhosrstých morčat a dozor nad našimi dvěma "drobky" - československou vlčačkou a belgickou ovčačkou.
Naposledy upravil(a) Vlcacka dne 10 leden 2008 07:12, celkem upraveno 1 x.
Záliby :
- naše dcera - 4,5 roku
- náš trhač - 0,5 roční štěně Labradora - počítače ( hlavně grafika a pak oddychovka - World of Warcraft)
- papírové modely , převážně F1 , ale chtěl bych časem udělat i nějaké tahače z Dakkaru , pokud bude při tom všem čas, jakože není už teď
To vše, samozřejmě ne nutně v tomto pořadí
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-)) Navštivte http://gp-team.ezin.cz/
Tak já se taky připojím s takovou malou představovačkou. Nenašel jsem jinou fotku než tu svatební, tak aspoň tak.
Záliby? Kromě lepení modelů F1 a radostí s rodinkou jsou to hlavně motocykly a to všeho druhu. Jak silnice tak bláto. Bohužel nebo možná bohudík se mi tato záliba trochu zvrtla a stala se částečně i prací - externě testuji a píši do motočasopisu.
Rozpracováno:
BRM P 201
McLaren MP 4/4
Williams FW 30
Zakspeed 841 i s motorem