F1 Sešit 5 a March 761

Pokecejme o modelech
yvan

F1 Sešit 5 a March 761

Příspěvekod yvan » 15 listopad 2008 23:30

Možná jenom duplikuju informace, ale náhodou jsem při prohlídce jednoho z fór narazil na galerii

http://....... (Upraveno dne 20.11.2008 administrátorem. Odkazy na stránky s pirátskými skeny zde netrpíme i když byly zveřejněny s dobrým úmyslem upozornit na ně autory. To se dá přece vyřešit i posláním SZ nebo mailu :wink: ),

která dosti přímo nabízí skeny v relativně dobré kvalitě. Mimo položek uvedených v názvu tématu jsou v galerii i další modely, např. od Vimosu, ABC nebo PMHT. I když je uživatel očividně z Brazílie, galerie po rozkliknutí umožňuje nahlásit nevhodný obsah, nebo oznámit porušení autorských práv jejich vlastníkem.

Třeba to nějak pomůže :roll: [/b]

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 16 listopad 2008 00:04

Tak chlapi,Právě jsem se vrátil z povinného dodržování pitného režimu,projíždím před spaním poslední informace a ono to tam opravdu je!Mimo jiné:kompletní sešit č 5
March 761 (5 listů)
Lotus 72 (ABC-R.Vyškovský)
Opravdu není problem to vytisknout.Já se přiznám,že jsem to vyzkoušel,i když to nemám zapotřebí,všechny sešity vlastním v originále,ale bohužel je to tak,je tu škodná! :(
Jen pro doplnění,zkusil jsem jen jednu stránku tak doufám,že mě tu nikdo nebude podezřívat.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 22 listopad 2008 11:44

Přeji všem krásný den. Tak se přiznám,že mám takový nepříjemný pocit,že jsem udělal něco co jsem si mohl odpustit :oops: Nechci aby si někdo myslel ,že využívám,nebo jsem využil výše uvedené ke stažení modelů. Byla to opravdu jenom zkuška a to co mi vylezlo je stejně k nepoužití,díly jsou o něco větší a barva taky na nic. Dokládám i důkaz,že všechny modely vlastním a jsou poctivě koupené. Nerad bych,aby jsem byl považován za nesolidního člena této skvělé party nadšenců a jsem rád a vážím si toho,že jsem mezi vámi. Prostě jsem cítil potřebu to trochu vysvětlit. Díky za pochopení.

ObrázekObrázek

Zde vytištěná stránka a její konec.

ObrázekObrázek

Zde je důkaz o vlastnictví originálů a dvě fota s mím archívem

ObrázekObrázek

První šanon jsou sešity a lasery,druhý jsou modely ABC.

Obrázek

hepyno

Příspěvekod hepyno » 22 listopad 2008 15:00

Touto hovorím chlapský a čestný prístup.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 23 listopad 2008 12:06

U mě dobrý . :wink:
chválím přístup.

yvan

Příspěvekod yvan » 23 listopad 2008 12:32

Admin: To sem původně chtěl, ale trvalo by mi trochu dýl zjistit, komu všemu bych to měl poslat :? Netušil sem, že by někdo odtud zašel až k tisku :roll: Tak sorry, příště budu chytřejší :?

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 23 listopad 2008 17:58

Hele, v poho, já to sleduju všudemožně už delší dobu , většinou je to fakt špatná kvalita nebo rozhozený barvy. Sám jsem taky informativně něco stáhnul a pro nás dobrá zpráva že není o co stát. ORIGINÁL JE ORIGINÁL.
Kdo to bude chtít ochc......at, tak si vždycky cestu najde. Rozumný lidi šáhnou po originálu......třeba jako Ivan Šimeček.

Do budoucna je lepší to sem nedávat, případně upozornit autora nebo Pavla Krejčího přes SZ.

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 23 listopad 2008 19:01

Zdravím a dík kluci za důvěru.Opravdu šlo jen o zkušební tisk a s originálem se to vůbec nedá srovnávat.Kdo si něco takovýho stáhne a je spokojenej budíž,ale lituju ho.Orig je orig,nakonec jste sami viděli co mám všechno před sebou a to mi nedělalo problem zakoupit posledních 11 kousku najednou,protože u mě platí,jak moc váhám je zle.A to mám ještě nasyslováno ve skříni 27 modelů Tamiya 1:20 a 8 ks 1:12.To jsem zvědavej kdo akdy to postaví.Začinám si připadat jako jeden prodavač v model.prodejně a ten zase lepil letadla.Na dotaz kolik už toho má se zasmal a řekl mi,že něco přes tisíc kusu,ale je mu jedno jestli je postaví.Jemu stačí,že je má.A tomu já říkám zdravá modelářsko-sběratalská úchylárna.Zdravím ještě jednou stejně postižené 8) 8) :D :D

Zpět na