F 2012 je děsně těžký model, hlavně proto, že se nemohu držet ani plastové stavebnice a plánku... A tak jsem se rozhodl, že si občas odskočím k něčemu lehčímu.... A protože miluju auta z padesátých let, rozhodl jsem se pro Ferrari 446, na kterém startoval na Indianopolis v roce 1956 Nino Farina.. Nijak úspěšně, Ferrarimu se vlastně nikdy nepovedlo tuhle trofej získat. V podstatě šlo o upravené šasí Kurtis Kraft 500D (jiné nápravy, nádrže...) a do něj řadový šestiválec Ferrari 4,4 l.....
...no jestli bude podívaná pěkná, to nevím... ale je fakt docela zábavný, dělat součastně nejmodernější ferrari z karbonu a špičkovou elektronikou a stařičké ferrari s ocelovým trubkovým rámem....
Celé odpoledne jsem makal,až se ze mě kouřilo a výsledek skoro není vidět. Fotky F 2012 nemá cenu prezentovat, patlám se z bočními airboxy a jde to pomalu...Tak aspoň několik drobností z tohoto modelu... Převodovka, převodka řízení pedály, kardan.....
Polovina z toho, co bude skryté pod karoserií je hotovo, tedy celá zadní půlka auta, včetně nádrže, tedy to, co z ní bude různými štěrbinami v karoserii vidět.... Taky celá zadní náprava a doplňky v kokpitu...