Dneska jsem toho zase moc nezvládl. Dělal jsem na spodním dílu bočnic. Jelikož mi v programu po rozložení do roviny nevyšel úplně takový tvar, jaký jsem si přál, musel jsem si s ním v corelu hrát, aby šel dobře přilepit. Spodní hrana je přilepena k podlaze natupo, protože se mě to lepilo dobře a nechtělo se mě dělat s chlopněmi. Když tak pak do vystřihovánky přidělám nějaké chlopně, ale myslím, že budou zbytečné.
Do teď to bylo dá se říci stejné jako na F2007 a mohl jsem jen dělat menší úpravy nebo opravovat díly k lepšímu. Teď ovšem nastává horší situace - budu muset otestovat to, co jsem vymyslel. Snad se to bude dobře lepit. Jestli tady delší dobu nebudou fotky, tak to bude tím, že asi třískám do stolu a zkouším vymyslet něco jiného
Ano jsou ti dobře známy , ale díky tomu, že jsem přední část vozu spojil s bočnicemi se to líp lepí; a taky to líp vypadá. No heleď slepit si je budu chtít, to určitě. Ale mnohem víc mě baví tvořit. Taky už jsem přemýšlel, že bych ty díly rovnou barvil jako to Robert měl s Red Bullem, ale mě by to dlouho trvalo a po zkušenosti s F2007, kde jsem to musel několikrát předělávat, to radši nechám na Jarkovi a já si zatím vystačim bílou verzí. Po tomto modelu snad ještě stihnu Red Bull RB2 a pak si budu muset dát minimálně půl roční pauzu. A pak se uvidí jestli se pustím do barevných verzí, nebo do něčeho nového
Komín se lepí překvapivě dobře. Budu ale muset posunout níž pásy. Teď ještě jak pujdou slepit bočnice.
Tak teď začíná ta pravá sranda . Dneska jsem slepil bočnice s komínem a zítra to budu muset přilepit k tomu, co jsem už spatlal dohromady. Včera, když jsem lepil trup přední části vozu k podlaze, tak jsem byl tak šikovný, že jsem si zapomněl přilepit postranní ochranu jezdce a na druhý pokus jsem je přilepil špatně. Taky to tak dopadlo-jsou zkrabatělé a po nánosu lepidla tvrdé. Zítra budu mít velkou radost, až to budu muset spojovat s tímto výtvorem
Krabičku na žebrech jsem byl donucen odstranit. komín mě na ni moc nepasoval-asi chyba ve výřezu žeber. Ale stejnak jsem zjistil, že asi nebude potřeba. Ještě budu muset plácnout lepidlo kolem cockpitu a opěrek hlavy. Tam se mi to zatím nechce lepit, protože to tam moc nepasuje a budu si s tím muset pohrát. Jelikož mám čas, po dokončení stavby postavím model ještě jednou, a pohraju si trochu víc s úpravou této né až tak zdařené části.
neodpustil jsem si přidat zadní křídlo pro efekt
Při úpravách a odstraňování nedostatků jsem si trochu pohrál s modelem dodal jsem mu barevný kabát. Sice jen hoodně amatérský, ale i tak už to vypadá jako F2008. Ještě musím posunout níž zadní nápravu a model bude připraven na druhou, dá se říci před kontrolní stavbu. Vše sice sedí perfektně a bude možná zbytečná, ale jistota je jistota. Fotka bohužel jen z mobilu, takže kvalita mizerná. Kola jsou použita z F2007, ke kterým budu ještě muset dodělat ty krytky.