Doteraz mi chýbal model vozu z rokov 80-tych a dlho som špekuloval, ktorý si vybrať. Nakoniec sa to zbehlo tak, že som vytvoril model tohto Ferrari, auta, ktoré síce nezískalo titul v jednotlivcoch, ale získalo ho pre Ferrari v konštruktéroch za rok 1983.
Tak toto je fakt bomba. C3 byl brutální trhač asfaltu a že nezískali titul i v jednotlivcích, za to může Nelson Piquet s možná ještě brutálnějším Brabhamem BT52 BMW. Škoda, že tento model mít nebudu (1/24 nezvládnu).
No Roberte něco z let 1900-1939... hmm no to by mohla být hodně zajímavá výzva Myslím, že je čas vytáhnout ze skříně nějaký ten model- tuhle ucelenou sbírku bych moc rád měl slepenou...
Co nemám prezentované- to nemám slepené Takže zatím z toho co jsi vydal, mi opravdu chybí ty 90-ky. Před tím než Williams vyndám ze skříně, chtělo by to oprášit modelářské prsty na něčem "jednodušším" No ale to jsem už uplně odbočil od tohoto hezkého ferrari
Tohle je super kousek. Krásně se nám ten park vozů, které získaly pohár konstruktérů rozrůstá. Za týden mi začíná dovolená, snad zase do něčeho střihnu.
Nová várka modelů FT, včetně tohoto krasavce je doma. Vánoce v létě
Kromě krásných modelů, chci taky poděkovat za nastavení ceny modelů. 200 - 250 Kč za model včetně pálených dílů je prostě super a FT v tomhle nemá absolutně žádnou konkurenci. S přípravou modelů musí být neskutečná práce, proto mě cena mile překvapila.
Přeju hodně síly do přípravy dalších modelů a hlavně taky nějaký ten volný čas na jejich lepení