Tak som sa pustil do lepenia ďalšieho môjho formulového výtvoru z papiera
Je to výsledok mojich špekulácií, postaviť auto z rokov 80-tych. Nakoniec ho predbehlo Ferrari z roku 1983. ale to iba preto, lebo sa nám podarilo získať k nemu motor od kamarátov z ruského fóra a chcel som čo najrýchlejšie splniť moju časť našich sľubov s tým spojených.
Ale tento Tyrrell už bol vo mne "naštartovaný" (okrem iného aj preto, lebo Tyrrell je obľúbenou stajňou Eduarda
), takže netrvalo dlho a doviedol som jeho konštrukciu až k tejto autorskej stavbe. Uvidíme, ako to pôjde dokopy. Aspoň s retušou by tu nemusel byť problém
A prečo ten divný nadpis? To je citácia z jedného článku, ktorý som našiel na internete - kto vie anglicky, odporúčam, je to celkom zábavné čítanie:
https://www.motorsportmagazine.com/arch ... ever-droveModel by mal predstavovať auto v tvare z GP USA,
o svojich zážitkoch tam hovorí Julian v jednom rozhovore:
"V Detroite to boli jedny z najhorších pretekov môjho života. Fľaša na nápoj bola už prázdna a hoci sa mi darilo pokračovať, nebol som dosť fit a ku koncu som bol už úplne dehydrovaný a úplne vyčerpaný. Po takmer dvoch hodinách kol dookola po uliciach som bol na ôsmom mieste s tromi kolami straty a potom som stratil vládu nad autom a narazil do múru. Keď som sa vrátil späť do boxov, Ken vzal môj balíček cigariet a vyhodil mi ich do pitlane. Pristáli na náklaďáku Benetton práve vtedy, keď odchádzali. Takže nielenže som bol vyšťavený, musel som ešte bežať za kamiónom, aby som dostal cigarety späť. Ken len povedal: „Teraz si vo Formule 1, takže sa vzdaj fajčenia."
Zatiaľ som zlepil podlahu s difúzorom.