Sezona 2009 začíná

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Inferno

Příspěvekod Inferno » 19 říjen 2009 10:45

Tomys píše:Vyhodit Pouvu!!!!!!!!! Ten jahoda nebzl schopnej nahradit Richtera. Dyť tam byl crash a on jen " tady problém....ééééé a tady taky problém" a ticho, jak se může tlačit do moderování F1, když nic neví. To samé platí o tý blondýně u Moto GP. Falt úroveň našich komentátorů jde ke dnu. Tomáš Richter to zachraňuje. i Joska Kubíček u Moto GP mi leze na nervy. Sice to prožívá, ale porád mele kdy a kde on a jeho tým co jezdili. Koho to zajímá?

on ale není komentátor nýbrž moderátor... tudíž je nasnadě že to bylo z jeho strany víc než rozpačitý... mě osobně štve kolikrát i Richter protože kecá úplný nesmysly... ale vod televize se to jednoduše hodnotí... ale když to o reklamě přepínam na slováky (jelikož už nemam RTL) tak je to vo dvě třídy horší... tudíž buďme rádi že to vůbec nova dává... jo a ještě se musí říct že všechno je lepší než pan Nikodým... :twisted: :lol:

Tomys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomys » 19 říjen 2009 20:31

šmarjá, tak proč se do toho sejří? dyť i dítě u toho co se včera dělo by reagovalo líp. No Richter. Myslím že je dobrej.. to je vlastně za 3 heh. Pavel Turek to zachraňuje. Mám pocit že to celé staví na něm.
This is Sparta !!!!!!!!!!!!!!

JoseFxx2

Příspěvekod JoseFxx2 » 20 říjen 2009 00:12

Richter je dobrej moderátor jeho hlas mi vubec nevadí. Dost to prožívá a je vidět že se připravuje na chvíle kdy se nic neděje. S ním nova vyhrála.

PetrB

Příspěvekod PetrB » 21 říjen 2009 09:43

Při hodnocení, jestli je daný komentátor špatný, nebo nikoliv, si na jeho místě představím sebe... :wink: Nevím, co dělá Tomáš Richtr nyní, ale v roce 2003 byl zaměstnán u jednoho mobilního operátora a do Prahy dojížděl z Hradce Králové (možná proto ten nedělní pozdní příjezd), kde měl rodinu. Nemám nejpřesnější informace, ale soudím, že Tomáš komentuje závody jako externista. V jakémkoliv oboru se pozná kvalita člověka, který se dané problematice věnuje soustavně už od mládí ve srovnání s tím, kdo přišel někam dělat kariéru a náhodou mu to (bohužel) vyšlo... V porovnání s komentováním F1 na Primě, nebo MOTOGP na Nově, je současná práce pánů Richtra a Turka nadstandardní. Na rozdíl od Tomáše Richtra jsem s panem Pavlem Turkem nikdy osobně nemluvil, ale letos po závodech F1 v Německu jsem si měl možnost všimnout, že se s českými fanoušky baví úplně normálně (je vidět, že už v životě něco dokázal, je asi vcelku skromný a nemá potřebu si něco dokazovat, jako některé B-čkové "celebrity").

Zpět na