Před chvílí jsem se vrátil z Hungaroringu. Jak závod dopadl a jestli byl zajímavý, či nudný, to jste viděli v televizi a nechám to na posouzení každého z vás. Spíše bych napsal něco o tom, co z televize patrné nebylo. Strašné bylo počasí, v sobotu bylo úmorné vedro, určitě přes 35 ve stínu. Problém ale je, že na Hungaroringu nikde ždný stín není. Další šok přišel v noci, nebo spíš nad ránem. Zhruba kolem třetí hodiny začalo pršet a pršelo pět hodin v kuse a chvílema dosti silně, Nu což, říkal jsem si, že aspoň bude mokrý závod. Ale kdepák, během dopoledne tať oschla a samotný závod už se jel opět za úmorného vedra, určitě ke 40°. Alonso slavil 31. narozeniny a kdyby dnes vyhrál, bylo by to jeho 31. vítězství. Bohužel nebylo. Schumi měl smůlu po celý víkend a zajetí do boxů 11 kol před cílem pro něj bylo asi vysvobozením. Mercedesy v Maďarsku zklamaly, stejně jako Saubery. Naopak příjemně překvapil Bruno Senna. Jinak samozřejmě super výkon Lotusů a už jsem věřil, že když ne oba, tak aspoň Raikkonen Hamiltona udělá.
Závěrem bych snad jen dodal, že to byl skvělý zážitek i navzdory tomu šílenému počasí. Ta atmosféra, vůňe benzínu, ohromující řev nabušených motorů, ty krásné zářivé barvy, lesknoucí se na slunci, to je prostě to, co mě vždycky zláká nesedět u televize a vyrazit na okruh.
Všem vřele doporučuju !!!
Podařilo se mi na foťák natočit pěkné video z Drivers truck parade, ale nevím, jak to sem dostat. Jestli můžete někdo poradit, určitě to vyzkouším.