2013 GP Bahrajnu

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Lucas80

Re: 2013 GP Bahrajnu

Příspěvekod Lucas80 » 26 duben 2013 07:45

Henrich Sobotka píše:Kokos Lucas tak to si teraz vážne zabil... že F1 je nepredvídateľná??? Najepší fór tohto roku čo sa F1 týka! Definoval by som to takto,: " Formula je v posledných rokoch nepredvídateľná, ale majster sveta bude Vettel!" :D

3-5 tímov závodí. Ostatní sú do počtu. Z 22 dvoch jazdcov, viem že 14-16 určite nevyhrá ani jednu veľkú cenu. To je vážne nečitateľné...

Som sa vážne pobavil. Neber to osobne prosím! ;)

Když zabil, tak zabil :) . Každý má svůj názor a mě ho nikdo (ani určitýma faktama z historie) nezmění - já mám dnešní nepředvídatelnou F1 stejně rád jako její minulost. A přece někomu nemůže Vettel svými tituly pokazit chuť, to mi připadá přinejmenším divné :roll:. Je to spíše na ostatních, aby ho sesadili z trůnu, samozřejmě s patřičným vozem. A když na něj nemají, pak je mistrem právem a nelze mu za to spílat a ještě nakonec udělat z F1 nudný šampionát, protože je mistrem zase Vettel.
Mě by spíše zajímalo, Henkie, zda budeš podobně kritizovat letošní ročník, pokud ho vyhraje někdo jiný než Vettel?

Neber to ve zlém, ale já v tom vidím od tebe dost neobjektivity, která pramení ze zlosti vůči některým jedincům v F1, kterou projevuješ. Nesmíš se stále na někoho zlobit a musíš koukat na F1 trochu víc nezaujatě - užiješ si víc ;) .

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Re: 2013 GP Bahrajnu

Příspěvekod Henrich Sobotka » 26 duben 2013 18:59

Lucas o čom sa bavíme? O predvídateľnosti pretekov, alebo o tom, čo si myslím o Vettelovi a či ma vytáča? Okrem toho, že je Vettel majster som ho nespomenul. Minulý ročník bol fajn, ale skôr prvá polovica ako druhá. Ten predtým bola katastrofa unblock! Ja nekritizujem Vettela, že je majster. To, že má viac šťastia ako rozumu, to holt nasere!, ale po čase to opadne. Keď kritizujem, tak kritizujem, nudné okruhy, preelektrizované autá a Ecclestona, lebo ten má dnešnú "nepredvídateľnú formulu" na svedomí. Chýba mi tá F1 čo bola F1 predtým, nemôžem predsa súhlasiť s GP Bahrain, ked tam nie sú diváci, jazdí sa v púšti, a je to vlastne súkromná cena nejakej hlavy štátu! To sa Ti zdá normálne? Zobral GP Francúzka či už vo Magny course alebo niekde inde tak isto GP Holandska v Zandvoorte, to boli krásne okruhy. Teraz sa jazdí trápny singapore, ešte trápnejšia korea, atdˇ. Toto kritizujem. Zdiera každý team s peňazí, ako aj jednotlivé okruhy. Kde sú časy, keď nízko rozpočtové tímy dávali šancu mladým a nádejným jazdcom? Neznámym? Teraz pokiaľ nie si celebrita sa už nedostaneš ani do Marussie! Ďalšia vec to jazdenie je tak drahé, že vyberajú jazdcov podľa toho koľko peňazí do F1 prinesie... Talenty sú mimo. Čo sa týka techniky som už písal, treba zrušiť telemetriu a pridať radiacu páku. To je všetko čo kritizujem. Takže tak. Nabudúce prosím k veci.
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85

Zpět na