Henrich Sobotka píše:Kokos Lucas tak to si teraz vážne zabil... že F1 je nepredvídateľná??? Najepší fór tohto roku čo sa F1 týka! Definoval by som to takto,: " Formula je v posledných rokoch nepredvídateľná, ale majster sveta bude Vettel!"
3-5 tímov závodí. Ostatní sú do počtu. Z 22 dvoch jazdcov, viem že 14-16 určite nevyhrá ani jednu veľkú cenu. To je vážne nečitateľné...
Som sa vážne pobavil. Neber to osobne prosím!
Když zabil, tak zabil . Každý má svůj názor a mě ho nikdo (ani určitýma faktama z historie) nezmění - já mám dnešní nepředvídatelnou F1 stejně rád jako její minulost. A přece někomu nemůže Vettel svými tituly pokazit chuť, to mi připadá přinejmenším divné . Je to spíše na ostatních, aby ho sesadili z trůnu, samozřejmě s patřičným vozem. A když na něj nemají, pak je mistrem právem a nelze mu za to spílat a ještě nakonec udělat z F1 nudný šampionát, protože je mistrem zase Vettel.
Mě by spíše zajímalo, Henkie, zda budeš podobně kritizovat letošní ročník, pokud ho vyhraje někdo jiný než Vettel?
Neber to ve zlém, ale já v tom vidím od tebe dost neobjektivity, která pramení ze zlosti vůči některým jedincům v F1, kterou projevuješ. Nesmíš se stále na někoho zlobit a musíš koukat na F1 trochu víc nezaujatě - užiješ si víc .