Zakryté kokpity? co vy na to

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Zakryté kokpity? co vy na to

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 24 červenec 2011 15:48

Tak jsem dneska zahlédl v novinách nenápadnou zprávičku (Blesk nebo Aha,přiznám se,že už přesně nevím),že by se měli zakrýt tzv kapotou kokpity pilotů,kvůli zvýšení jejich bezpečnosti.Pokud tato asi kachnička nezapadne,stanou se z vozů F1ještě větší paskvily.Ach jo zlatý 70-80 léta,to byly vozy na které se dalo opravdu koukat.Přiznám se,že mě se dnešní vozy už moc nelíbí a ted by je chtěli prznit ještě víc.Jsem zvědavej kam ež to dojde.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 24 červenec 2011 18:29

Dnes je už možné všetko. Ešte sa písalo aj o možnosti zakrytých kolies - Tak sa mi v mysli vybavil RedBull X1:

Obrázek

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 24 červenec 2011 18:42

Tak to vypadá docela schopně,ale představit si to s odkrytými koly,no nevím co jsou schopni ještě vymyslet.Jinak malá omluva za slovo paskvil,použil jsem trochu silnější slovo,tak aby se na mě někdo moc nezlobil.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

silk

Příspěvekod silk » 25 červenec 2011 19:47

Já bych z toho zatím žádný strach neměl. Ty kryty jsou teprve v ranném stádiu výzkumu, ale kritika ze stran týmů a lidí angažovaných se již snesla - myslím že to neprojde. Co ale vypadá reálněji a moc mě těší, je zúžení předního křídla na 1650 mm. Někdo ty dnešní křídla nazývá kombajnem, sekačkou :lol: - tak to bude zase vypadat normálněji.
Ale co mě zajímá a nikde se ve změnách předpisů neuvádí, jestli se zvětší kola na 18'', nevíte někdo náhodou o tom více?

Zpět na