Schumi0003 píše:No kluci mě se to náhodou líbilo, jen bouraček bylo málo.
Si si istý, že si pozeral GP Singapore(Singaboring- preklad Singanuda!)
Najlepšie to komentoval na záver Števo Eisele s TV Markíza, citujem:" Preteky boli napäté od štartu, až do prvej zákruty!" Tento výrok bola najväčšia zábava na celom prenose.
Až na posledních pár kol jedna velká nuda. Ještě k tomu se o ten rozruch postaraly opotřebované pneu na vozech týmů, které nezvládly strategii. Takže o vrcholu sezóny bych vůbec nemluvil ...
Co mne tedy opravdu překvapilo, byla ta absolutní dominance Vettla na Red Bullu. Získávat na Rosberga s Mercedesem a ostatní 2,5 vteřiny na kolo a jet přitom stejnou strategii? Neuvěřitelné .
Schumi asi moc nepřemýšlíš VC Belgie 2012 nebyla moc super. Alonso měl hodně velké štěstí, že odešel po svých. Ne takovéto situace v motorsportu opravdu vidět nechci.
V jednu jsem si sedl na kolo, namotal 60km a stihl se vrátit na posledních 20kol, které byly jakš takš koukatelné, ale také tam proběhla debata o délce Monaco a Singapore, kdy Turek a Richter polemizovali nad bdělosti diváka nad hranicí 65 minu Takže Pouvu neřeším.....
Tak tak je to Oťas správně, nesedět doma na zadku před bednou a raději se jet provětrat:-) Aby jsi nesekl s modelařinou pro samé to kolo Jinak já se tak nudil že jsem i přepínal na jiný kanál.
Schumi, viděl jsi někdy, co se odehrálo mezi Arnouxem a Villeneuvem ve Velké ceně Francie 1979? To bylo přesně to, co je na závodech Formule 1 krásné. Žádné hromady šrotu, safety cary apod.