Vůz nebyl špatný, ale přesto jen "nejlepší ze zbytku světa", proti suverénnímu Ferrari neměl žádný z týmů šanci. Přestože v celkových bodech byl úspěšnější Juan Pablo Montoya, jediné vítězství přivezl týmu Ralf Schumacher, proto jsem zvolil tohoto jezdce.
K posledním modelům jsem lehce inovoval nástroje:
Po pěti letech společného soužití jsem se rozloučil s Herkulesem a zkouším něco nového - Ponal Super 3, lepidlo s vodovzdorností D3:

Ne, že bych chtěl s modely jezdit po rybníku, ale občas mi přišlo, že vzdušná vlhkost občas Herkulesu škodí a hlavně, kdo neexperimentuje, nezlepší se.
Zatím se mi zdá pevnější, téměř neroztahuje papír (znatelné zvlášť u podlahy).
Na druhé straně rychleji schne, takže je třeba být opatrnější a přesnější.
Taky mi přijde trochu agresivnější na ruce, takže třeba u částí kol používám rukavice.
Druhá věc je jehlový pilník:

Protahování otvorů špejlí je přecejen náročné a občas může dopadnout roztržením. Tahle hračka je spolehlivější, umožní směrovat tlak v případě nutnosti na jednu stranu a jinak samé výhody

Teď už k modelu. Jak je u mě obvyklé, jde v podstatě o krabičkovou stavbu, pouze s úpravami pro vyztužení.
Na začátku vyřezána většina dílů, závěsy a podlaha stále schnou pod zátěží. Černé hrany jsou seškrábány ostřím skalpelu a barevné části zaretušovány: