Ještě než byl ze spodku uzavřený, tak jsem se pokusil trochu srovnat. No a po vlepení spodku čumáku to vypadá, tak jak to vypadá. Možná že ještě lehounce promáčklý je. Kdyby jsem tuto část lepil někdy znova, tak bych nejspíš zvolil podlepení minimálně kanclákem, ale až po natvarování a slepení bych tam vložil obdélník papíru, odpovídající velikosti boku.
Naposledy upravil(a) Zdeněk-TEO dne 05 říjen 2011 21:08, celkem upraveno 1 x.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
TEOva poznamka je spravna, osobne vzdy po zlepeni cumaku tesne pred nalepenim spodneho dielu zvnutra cumaku nalepim 2,3 vrstvy - pruzky kanc.papiera a po celkovom zaschnuti prednej casti je tuha.
M.
Mechanici opět něco málo namontovali. Co mě ale docela překvapilo? Tak je navržená konstrukce ramen zadní nápravy. Nápravy k převodovce drží pouze zadními rameny a polohu celé nápravy zajišťuje nasunutá zadní osa. Přední ramena jsou na volno zasunuta do kapotáže bočních pontonů. Tento konstrukční prvek umožňuje fakt, že přední ramena nejsou nějak extra viditelná ze zadního pohledu na model, vše je zakapotované.
No jo...Aleš mě chce asi nastartovat, abych se tady čertil. Dobrá tedy Álo...jak chceš....klidně Ti testování přenechám...malinko si v lepení postoupil do lepšího levelu, tak by to snad i možná mohlo dopadnout. Třeba se Ti podaří vychytat více nedostatků jako mě, a o tom to je. Potom Vás tady budu s klidem sledovat a popíjet si kafíčko, patlat si jen tak lehce pro radost, kibicovat Vám do toho a co já vím co ještě....???!!!!
Jináč díkes za kritická slova, už jsem je potřeboval jak koza drbání....
Naposledy upravil(a) Zdeněk-TEO dne 08 říjen 2011 16:57, celkem upraveno 1 x.
co se týče zavěšení zadních kol, takto jsem si to dovolil udělat i já na Mclaren MP4-10 Jináč jak nemusím rudý tak tohle je fakt krásný auto, super práce, Marec jsem rád že jsi ho udělal !!!! Pavel
Alešůůůů...jejda mankote...já jsem se spletl. Ono to ještě na beta testy není. ještě to není ten správný level.
Můžu s klidem v duši uzavřít tohle kolo. Model je hotov, všechny připomínky ze stavby předány na patřičná místa.
Model se mi lepil dobře. Co k tomu více dodat. Určitě tento model obohatí leckterou sbírku modelářovu. Osobně se mi líbí a nelituji toho, že jsem přijal lepení beta testu.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.