Tak konečně mohu zahlásit hotovo a mám to konečně ,co se týče koleček ,za sebou.
Kola na A.Prosta jsou hotová a zbývají ještě zkompletovat zadní kola na Arnouxe.
Mohu říct,že práce jako taková na tomto systému stavby je boží (případné nedostatky jsou prací mých rukou),ale i tak musím říci,že pár věcí je tam podle mě ,dalo by se říci ,nedomyšlených.Pozor,to nechci hanit práci Rada,ale pár věcí bych zkusil vyřešit jinak.
V návodu se píše,že se mají zkompletovat pláště,to je v pohodě,potom slepit a zkompletovat vnitřky dísků,to je taky dobrý,ale co mě pak dělalo problémy bylo disky vsunout do pláštů.Na to,že se lepí dost dílků na tupo(to mě nevadí),jsou pak otvory pláštů na průměru malé.Ano dá se to případně odstřihnout (překážející část disků),ale tím že je to lepené na tupo hrozí,že lepený spoj zratí pevnost a odlepí se a to už pak dělá rotyku.
Ale je fakt,že jsem tato kola lepil vlastně poprvé a může být chyba přece jenom u mě,ale nemusí.I tak ,když to dle potřeby zastřihnu tak je to vůči otvoru v plášti přece jenom trochu víc předimenzované a jsou problémy to tam dostat.Nakonec u mých zpatlaných kol je to i vidět.Nějaká kola šli krásně,a některá mě dost pozlobila.Ale jinak mohu říct,že na tu bídu jsem spokojen a mohu pokračovat dál ve stavbě.