Ahoj pereš sa s tým statočne, máš môj obdiv. Otázka, na predposlednej fotke Ti nápis ako tak pasuje na zadnom krídle, ale na poslednej sa zdá dosť mimo? Môžeš to vysvetliť?
Ahoj Henrichu, jde jen o úhel pohledu. Vzhledem k tomu, že jsem vrchní plochu trochu "položil" o proti originálu, aby to nebylo jak aerodynamická brzda, tak vnikla trošku větší mezera mezi vrchním a spodním dílem. Pro lepší představu, jako na půl otevřené DRS
Tak a pokračujeme dál. Další prací bylo přední křídlo. I zde došlo k lehkým kosmetickým úpravám. Boční plochy (s nápisem VR racing) jsem ořízl a tím je snížil.
Foto zde...
Taktéž jsem docílil dalšího cíle a to, že Kolesá neprečnievali za obrys predného krídla. Jak mi zde napsal Robert
Zdravím... Skoro po dvou měsících jsem zase o kousek poskočil. Dal jsem do kupy čumák a ten jsem přilepil k dosavadnímu celku. Práce to byla celkem jednoduchá... Přední část špice mám zatím nedolepenou pro případ korekce "vrtule" po proschnutí.
Zdravím všechny... Oznamuji, že mám HOTOVO!!!! Už bylo taky na čase. Musím se přiznat, že k modelu od GPT jsem byl skeptický co se zpracování týče a o psaném návodu radši mluvit nebudu. Ale výsledek mne po několika malých i větších úpravách mile překvapil. Takže za mě dobrý. Přeju hochům od GPT aby se brzo oklepali a vydali v brzké době zase nějakou tu modernu. Rád se do ní pustím
A ještě foto hotového Virginu...
Děkuji za sledování a budu se zase těšit u dalšího modýlku